Amerikából jönnek a nácik

Para-Kovács Imre
2012. 07. 13. · Hócipő 2012/14
Hülyeség, amit a liberális-kommunista-zsidó nemzetvesztők állítanak. A magyar nép és a mindenkori, de főleg a mostani magyar kormány szembenézett múltunkkal, levonta a megfelelő tanulságokat, értelmezte, feldolgozta az ott látottakat, és baromira tetszett neki.

Nem arról van szó tehát, hogy azért éledezik, él és virágzik a fekete öves antiszemiták államilag támogatott kultusza, mert a magyarok és vezető politikusaik nem értik meg, hogy Prohászka, Nyirő és Horthy antiszemitizmusa vállalhatatlan, rossz szagú, valamint végtelenül tahó 2012-ben, hanem éppen ellenkezőleg: ők ezt vállalhatónak, jó szagúnak és emelkedettnek látják.

Most következik Európa meggyőzése, alig várom már, hogy valamelyik alulművelt fideszes bunkó kiejtse a száján Celin nevét, hozzátéve persze, hogy a kommunista kormányzat alatt jelenhetett meg magyarul, ráadásul nem is egy könyve, vagy kioktassa Németországot, hogy addig nem is létezett a világban zsidókérdés, amíg Adolf Hitler hatalomra nem került, úgyhogy csak hallgassanak, vagy változtassák meg ők is a történelmet, aztán dumáljanak! Javasolhatnám rögtön, hogy kenjék az egészet az osztrákokra, üvöltsék tele a világsajtót, hogy a németek egészen addig nem ismerték az antiszemitizmust, amíg ez az osztrák oda nem jött, és így tovább, egészen valamelyik kihalt népig, amelyik már nem tud védekezni.

Hülye avarok.

Illetve: mit adtak nekünk a rómaiak? Antiszemitizmust, rasszizmust és örökös torzsalkodást. Esetleg egy próbaper Románia ellen, ha már annyira erőltetik ezt az örökségdolgot. Rómaiak vagytok, akkor fizessetek!

A hivatalos válasz erre az, hogy nem kell ezt a szegény népet felelősséggel és múlttal nyomasztani, mert a jelen nagy kihívása éppen az önbizalom hiánya, ezért nem pörög fel a gazdaság, ezért járunk lehajtott fejjel, holott!

Biztatni kell a magyarokat, nem azzal nyomasztani, hogy esetleg az SS-en kívül voltak itt mások is a második világháborúban, akik tettek ezt-azt. Nem.

Kétségtelenül igaz, hogy a magyarok nem duzzadnak a hittől és a tenni akarástól, és az sem tagadható, hogy ezért nem Orbán Viktor a felelős, azonban a szorongó, dühös és gazdaságot nem pörgető lakosság talán mástól is képes lenne emelt fővel járni, mint attól, hogy zsidózik. Zsidózni például lehajtott fejjel is lehet, eddig egészen jól ment: lógatta az orrát a keserű magyar, eszdéeszes büdös zsidó, mormogta maga elé, aztán lógatta tovább.

A nemzetinek hazudott, összefogásnak hazudott és kormánynak hazudott kormány kétségbeesetten keresi idoljait, ezek az idolok meg valahogy mindig antiszemiták, nincs egy rohadt író, politikus, pap a kelléktárban, aki jobboldali volt és nem írt hosszú értekezéseket a zsidók kártékony voltáról! Borzalmas.

Lenne, ha így lenne, mert nálam kisebb történelmi ismerettel rendelkezők is kiszúrhatnak egy rakás olyan jobboldalit, akik normálisak voltak, nem feltétlenül a zsidókban látták az ország pusztulásának okait, Trianont, az első és a második világháborút, Mohácsot, Világost és különösen a Don-kanyart.

Az a gond ezekkel az emberekkel, hogy gondolkodást követelnének a néptől és politikusaitól, nem működne a: jobboldali, tehát jó, baloldali, tehát rossz kétségtelenül takarékos, ám beteges logikája, ami már majdnem szembenézés, elszámolás, feldolgozás, tehát a fentebb felsorolt, gazdaságot bénító, szavazógépet akadályozó elfoglaltságok, ilyeténképpen nemkívánatosak a Nemzeti Együgyűek Kormánya számára.

Lehet-e ez a nagyfokú tudatlanság, sunyi manőverezés móka tárgya?

A magyar bíróság legutóbbi ítéletében leszögezte, hogy súlyosan sérti Hermann Göring méltóságát, ha nácinak nevezik. Nyilas Misi pakkot kapott. A bíróság nem vizsgálhatja, hogy Göring náci volt-e, avagy nem, de az kétségtelen, hogy a méltóság akkor is sérül, ha a nácit nácinak nevezik, legfőképp azok körében, akik eddig azt hitték, hogy nem.

Nem lennék a magyar bíróság helyében.

Az az orbáni húzás, hogy a nyilasokat rátolja Amerikára, minden bizonnyal nagy sikert aratott a Fidesz vezetőinek szűk körében: höhö, amikor majd azt mondják, hogy antiszemitizmus, akkor azt mondjuk, hogy amerikai szerverek, oszt höhö, illetve jónapot!, gondolom egész este ment a kuncogás, ha eszükbe jutott, és megérdemelten, mert tényleg szellemes. Ha például a Fidesz vezérkara egy szakmunkásképző intézet nagyszünetében, az udvar sarkában összebújó, leendő olcsó munkaerőből álló gyülevész horda lenne, akkor még az oktatók is díjaznák a kibúvás és elkenés eme paganinizését, de mintha valami ország lenne itt, valami kormány, és ők nem kuncogó idióták, hanem azok, amik.

Ennél primitívebb, hazugabb és betegebb választ még kérdésre nem adtak, és ezzel ők is tisztában vannak, mint ahogy mi is, nem beszélve az amerikai szenátorokról. Mindenki tudja tehát, hogy a kormány pátyolgatja antiszemitáit, miközben hárít. Mindenki tudja. Na és?!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2016/22  •  X. 26. – XI. 8.
MÉSZÁROSOK A NÉPSZABADSÁG KÖRÜL Megyesi Gusztáv szerint egy Horn rokon, Leo Horn és a Síp utcai Mazsihisz állhatott a fütyülők mögött Farkasházy Tivadar szerint meg kéne tiltani, hogy valaki három cikluson át ellenzéki képviselő legyen Új Lóláb rovatunk a Népszabadság felszámolásáról Para-Kovács Imre: Agrárproletárdiktatúra Bakács Tibor Settenkedő Kálomistáról és 28 akadémikusról Smuzewitz Ilona: a körúti robbantót nem azért fogták el, mert hibázott, hanem mert Orbán Viktor erre adott utasítást Kéri László: Szürreáliában élni A Heti Kamu megszerezte az új, jobboldali Népszabi első számát HA MOST FIZET ELŐ, NÉGY HÓNAPOT INGYEN KAP, ÉS EGY HÓCIPŐ-EST IS JÁR HOZZÁ!
Hócipősök könyvei
PARTNEREINK
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.