Darth Mága

Varga Ferenc József
2012. 10. 03. · Hócipő 2012/20
A Horthy-féle Vitézi Rend után a Jedi Rend is tagjai között szeretné tudni a népszerű roma hegedűst. A galaktikus szervezet levélben értesítette szándékáról a művészt, aki annak elolvasását és értelmezését követően visszautasította Mace Windu és Yoda Mester, a Jedi Tanács vezetőinek felkérését. Az ex-Vitéz Mága Zoltán azzal indokolta a döntést, hogy egy bizonyos Darth Sidious is megkereste egy hasonló kitüntetés ügyében, amit a művész azonnal el is fogadott. Mága szerint a Sith Rend nem gonosz, semmi köze nincs a Halálcsillag megépítéséhez, az Alderaan bolygó felrobbantásához, és egyáltalán a diktatorikus Galaktikus Birodalom megalapításához. Darth ex-Vitéz Mága Zoltán kiállását a Sith Rend mellett a Lázadók Szövetsége mélyen elítéli.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.