Rablók a helyükön

Varga Ferenc József
2012. 10. 17. · Hócipő 2012/21
Egy újabb villámgyorsan elfogadott törvénytervezet szerint a Parlamentbe viszik a különböző szórakozóhelyekről eltávolított nyerőgépek egy részét - tudta meg a Hócipő. Egy neve elhallgatását kérő kormánypárti képviselő nyilatkozott erről, miközben egyre többen támadják a nemzetbiztonsági szempontból fontosnak ítélt, a nyerőgépeket tiltó rendeletet. A képviselő szerint azonban egyszerűen arról van szó, hogy az Országháznak, az önkormányzatoknak, valamint a minisztériumoknak nagy mennyiségű játékgépre van szükségük, ily módon is növelendő a képviselők jövedelmét. A Parlamentbe helyezett gépeket módosítják, hogy sűrűbben lehessen velük nyerni, így valószínűleg a két citrom és egy eper kombináció is tetemes összeget csörget ki a játékosnak. Három narancs kiforgatása esetén pedig övék a jackpot! A fennmaradó gépek a képviselők otthonaiba kerülnek.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.