Piros pöttyös tánc

Varga Ferenc József
2012. 12. 27. · Hócipő 2012/26
Már nem Psy, a dél-koreai rapper videója a legnézettebb a Youtubeon, bár aki megelőzi, neki köszönheti népszerűségét. Az ázsiai menedzsment a piros pöttyös rokonság örömére felkérte Matolcsy Györgyöt a táncra, aki örömmel igent is mondott. A videoklipet Szöulban vették fel, az odautazást a Nemzeti Erőforrás Minisztérium és a Békemenet.hu támogatta. A forgatás után Matolcsy azt nyilatkozta, hogy ezentúl minden sajtótájékoztatón bemutatja a gangnam style magyar verzióját - természetesen az általa írt magyar szöveggel, mely folyamatosan megújulva a legfrissebb adóprogramokat sorolja majd fel. Ezek közé tartozik a hamarosan az Országgyűlés elé terjesztendő táncadó bevezetése.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.