Szijjártóé az Aranylabda!

Ürmös Zsolt
2013. 01. 29. · Hócipő 2013/02
Ellen-Aranylabda díjat alapított a Civil Összefogás Fórum, mert szerintük idén Lionel Messi helyett a Dunakeszi Kinizsi Maradonájának, a hazai futsal Ronaldójának, Szijjártó Péternek járt volna az Aranylabda. Edzője szerint az államtitkár egymaga három csatárral is felér, hiszen jobb lába Pelé, bal lába Puskás Öcsi, középen pedig Tököli. Véleménye szerint mi sem bizonyítja jobban a politikus zsenialitását, mint hogy az NBI-es futsalcsapatnál sorban állnak a szponzorok. „Peti mögött többek között olyan támogatók vannak - mint a Porsche, a Bombardier, és persze a Közgép -, amilyenekkel még a Barcelona sem dicsekedhet. Ha Peti csak feleolyan jó politikus lenne, mint ahogy focizik, ő lenne az új Gandhi - nyilatkozta Orbán Viktor, majd hozzátette: „De szerencsére nem az!”.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.