Vidnyánszky-rajongók rohama Debrecenben

Ürmös Zsolt
2013. 02. 06. · Hócipő 2013/03
Vidnyánszky Attilarajongók rohamozták meg a debreceni Csokonai Színházat. A hatalmas jegyvásárlási láz hátterében egyértelműen az állhat, hogy a Vidnyánszky Attila jelenlegi igazgató vezette társulat már csak márciustól júniusig játszhatja a színdarabjait Debrecenben, hiszen a frissen kinevezett direktor ezt követően a Nemzeti Színházba teszi át székhelyét. Vidnyánszky a déli órákban személyesen ment ki a jegypénztárhoz, ahol tömött sorokba rendezte a jegyre váró, egyre duzzadó tömeget. Bár konkrétumokat még nem tudni, sokan tartanak attól, főleg a jobboldalon, hogy a debreceni kultúrpolitika baloldali beállítottságú színészeket szerződtet, netán személyesen Alföldi Róbertet bízza meg a Csokonai Színház vezetésével az új színházi évadra.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.