Bezárt strandot találtak a Marson!

Ürmös Zsolt
2013. 02. 06. · Hócipő 2013/03
Újabb szenzációs bizonyítékokra bukkant a Curiosty, amely a víz nyomait kutatja a vörös bolygón. A lekerekített kövek és üledékes kőzetek után, az egykori marsi víz közvetett bizonyítékaként, a Gale-kráter peremén a marsjáró egy nemrég bezárt strand nyomaira bukkant. A NASA-kutatók a Curiosity kameráival rögzített képeken egy üzemen kívüli lángos- és gyrosbódét, egy hekkárus standot, valamint egy „VIGYÁZAT, MÉLY VÍZ!” feliratot is felfedezni véltek. A kutatók szerint az egykori marsi vízi turizmus egyértelmű bizonyítéka az lenne, ha találnának egy „Zimmer frei” feliratú táblát is.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.