Megosztva

Varga Ferenc József
2013. 02. 20. · Hócipő 2013/04
Tovább osztódik a Lehet Más a Politika és az abból kivált, majd párttá alakult Párbeszéd Magyarországért elnevezésű tömörülés. Nem megerősített információk szerint mind Schiffer András, mind pedig Jávor Benedek tovább osztódik, és az sem kizárt, hogy Schiffer elszakadó fele az egyik Jávor Benedek-oldalhoz csatlakozik, bár a véleménykülönbségek miatt ezt sokan nem tartják valószínűnek. A Schiffer Andrásból kiváló Schiffer András új pártot kíván létrehozni RHNLM (Rájöttünk, Hogy Nem Lehet Más) néven, míg a Jávor Benedeket otthagyó Jávor Benedek a TML (Talán Még Lehet) platformot kívánja létrehozni. Ahhoz azonban, hogy az újabb pártok működőképesek legyenek, más tagok további kettéosztódására van szükség.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.