Szlovák újságírókat viccelt meg Áder

Ürmös Zsolt
2013. 02. 20. · Hócipő 2013/04
Magát szlovák néptáncosnak kiadva viccelt meg egy pozsonyi újságírót Áder János. A nyitrai menyecskének öltözött köztársasági elnök egy dunaszerdahelyi művelődési ház népzenei találkozóján kérte fel táncolni a Novy Cas újság egyik, helyszínen lévő újságíróját. Áder ezek után rögtön felfedte magát, és elmondta, hogy ő csak tesztelni akarta, hogy menynyire könnyű egy szlovák újságírót táncba vinni. A Novy Cas munkatársának azonban nem esett le, hogy átverték, és tovább szerette volna folytatni a felvidéki lötyögős táncot, sőt, Áder Jánost még egy saját készítésű brindzove haluskira is meginvitálta. Az elnököt végül a TEK kommandósai szabadították ki a kellemetlen helyzetből.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.