Matol chi

Varga Ferenc József
2013. 03. 20. · Hócipő 2013/06
A keleti nyitásnak köszönhetően hazánkba látogató kínaiak is elismerték, a Magyar Nemzeti Bankban most sokkal több a pozitív energia, mint Simor András alatt. A pozitív energia, azaz a „csi”, az új elnöknek köszönhető, hiszen még a nevében is van, igaz, ipszilonnal. Matolcsy György szerint a forint hamarosan olyan erős lesz, hogy az eurózóna helyett forintzónát épít majd ki az Európai Unió, aminek értelmében a gyengélkedő euró helyett minden uniós országban a forint lesz a hivatalos fizetőeszköz. Még Nagy-Britannia is csatlakozni fog a forintzónához, sőt, a nem uniós tagállamok, köztük Svájc is bevezeti majd a forintot. Néhány év múlva a híradókban látunk majd olyan svájci családokat, akik forinthitelben adósodtak el.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.