Hattagú lesz az X-Faktor-zsűri!

Ürmös Zsolt
2013. 05. 15. · Hócipő 2013/10
Alföldi Róbert, Tóth Gabi és Szikora Robi után, két újabb taggal bővülhet az RTL Klub zenés tehetségkutató műsorának mentor - csapata. Az új mentorok közül ugyanis Szikora Robi bejelentette, a csikidam életérzés miatt két gidáját is magával viszi a zsűribe. „A gidáimban megvan az X-Faktor. Ha nem jöhetnek velem, akkor elballag a katona, és csak azt üzeni majd: Csá, Marina!” - jelentette ki Robi. Sőt, hetedik tagként valószínűleg még a Fővárosi Állatkert szóvivője, Hanga Zoltán is beülhet majd az ítészek közé, hogy Robi gidáiról szakember gondoskodjon.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.