Talán 2018

Ürmös Zsolt
2013. 06. 26. · Hócipő 2013/13
Miután a Fővárosi Törvényszék nem vette nyilvántartásba az Együtt 2014 Választói Szövetség Pártot, mert hasonló néven korábban már több szervezet is nyújtott be nyilvántartási kérelmet, Bajnai Gordon bejelentette: Korszakváltók Pártja elnevezésre módosítják szervezetük nevét. A bíróság szerint azonban ez a név is foglalt, mivel azt egy török pénzváltó cég már korábban lefoglalta. A bíróság felajánlotta a volt miniszterelnök pártjának a még szabad KÜLÖN 2014, és a MOST MÉG EGYÜTT? DE AZTÁN KI TUDJA 2014 elnevezéseket. Bajnai és párttársai végül úgy döntöttek, TALÁN 2018 néven folytatják, bízva abban, hogy addigra sikerül olyan nevet találni a szövetségnek, amelyet a bíróság is elfogad.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.