Füstös Nemzeti Légitársaság

Varga Ferenc József
2013. 07. 24. · Hócipő 2013/15
Repülőjegyet is lehet majd venni a nemzeti dohányboltokban augusztustól, amennyiben megnyitja kapuit a Sólyom Légitársaság. A kormány reményei szerint a dohányboltba betérők közül sokan szeretnének majd külföldre utazni - természetesen nem munkavállalás céljából -, így a Sólyom járatain kénytelenek lesznek dohányzófülkéket kialakítani, hiszen logikus, hogy a trafikokban jegyet vásárolók dohányosok. A nemzeti dohányboltokban három doboz vagy annál több cigaretta vásárlásakor ingyen be is lehet csekkolni, azaz rögtön megkaphatjuk beszállókártyánkat és ülőhelyünket. A járatokon természetesen dohánybolt is üzemel majd, de az utazást más, nemzeti elemekkel (pl. színház, Cébéa-termékek, játékos erkölcstanóra) is igyekeznek színesebbé, emlékezetesebbé tenni.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.