3D nyomtatóval pótolhatja hiányzó szavazóit a DK

Ürmös Zsolt
2013. 07. 24. · Hócipő 2013/15
A választási előrejelzések szerint 1% alá csökkenő, az ellenzéki összefogásból eddig kimaradó Demokratikus Koalíció úgy döntött, a siker reményében az Együtt 2014 és az MSZP helyett egy 3D nyomtatásra szakosodott céggel köt választási szövetséget, és 3DK néven indul a jövő évi választáson. Gyurcsány Ferenc szerint az első próbanyomtatások jól sikerültek, eddig már több mint két tucat kisnyugdíjas szavazót nyomtattak a volt kormányfő pártjának. Sőt, a szakemberek már megkezdték az egyetemista és fiatal értelmiségi szavazók nyomtatását is. A cél, hogy 2014 tavaszára összejöjjön a kétmillió frissen nyomtatott 3DK szavazó.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.