Mégsem épül meg a felcsúti stadion

Ürmös Zsolt
2013. 08. 07. · Hócipő 2013/16
Kiszivárgott hírek szerint Orbán Viktor annyira berágott a hazai focicsapatok európai kupakudarca miatt, hogy azonnali hatállyal leállíttatta az összes NB I-es stadion építési munkálatait. Mészáros Lőrinc szerint a miniszterelnököt már eddig is zavarta, hogy a stadion - építkezés miatt a hétvégi napozásaikor félcentis por gyűlik össze a pocakján, azonban bízva abban, hogy hamarosan Messit és társait láthatják vendégül a nappalijától alig 20 méterre, hajlandó volt elviselni a kellemetlenségeket. A félbemaradt stadion torzókban valószínűleg Nemzeti Dohánybolt Elosztó Központok épülhetnek, a félig kész Felcsúti arénát pedig a Közgép kezelésébe adva Budapest legdélebbi, úgynevezett P+R romparkolójává alakíthatják át.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.