Nemzeti dohányboltban nyaralt Lázár János

Ürmös Zsolt
2013. 08. 07. · Hócipő 2013/16
A nagy hőség elől egy vidéki trafik nemzeti légkondicionálóval felszerelt hűvös helyiségébe menekült el Lázár János. A fideszes politikus bevallotta, a nagy hőség őt is erősen megviseli, legalábbis ezzel magyarázta, hogy már két hete nem nyilatkozott a Gyurcsány-Bajnai maffiabaloldalról semmit. „A nemzeti dohányboltok dizájnja annyira jól sikerült, hogy szívesebben nézem a hűvös, dohányillatú üzlettérben, a tejüvegek átszűrt fényén huncutul átsejlő 18-as korkarikát, mint egy ócska, külföldi tengerpart idegenszívű, poros pálmafáit” - nyilatkozta a politikus, majd hozzátette: „A gyerekeket természetesen én is kint hagytam az ajtó előtt, de kaptak jégkrémet…”


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.