Az állam rendezi jövőre az O.Z.O.R.A. fesztivált

Ürmös Zsolt
2013. 08. 21. · Hócipő 2013/17
Csányi Sándortól felvett uzsorahitelből rendezné meg az állam jövőre az O.Z.O.R.A. fesztivált - jelentette ki a kormány által megbízott fesztiváligazgató, Lázár János, aki a hippiesedés jegyében már szakállat is növesztett. A fesztivált a Dádpusztán felépítendő focistadionban rendezik majd meg, Tűcsere Sound néven. Kiszivárgott információk szerint a kormány fővédnöknek Zacher Gábort szeretné felkérni. A tervezett programok között szerepel a nulladik napon megrendezett „Magyar anyag napja”, de lesz táncos slukkválasztó, a nagyszínpadon pedig legális szerek is bemutatásra kerülnek, például Kerényi Imre olvas majd fel részleteket a 2014-es kormányprogramból.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.