Kiadjuk Azerbajdzsánnak Hernádi Zsoltot

Ürmös Zsolt
2013. 10. 16. · Hócipő 2013/21
Megoldódhat a MOL-elnök nemzetközi elfogatóparancsa nyomán kialakult patthelyzet. Meg nem erősített információink szerint a diplomáciai incidens megoldására felmerült, hogy az olajvállalat vezetője helyett Hernádi Juditot adjuk ki déli szomszédunknak, és a Dráva mellé Horvátország megkapja még a Hernádot is. Miután a horvátok a magyar ajánlatot elutasították, a kormány unortodox módon úgy döntött, hogy Horvátország helyett, a komoly múltra visszatekintő kiadatási hagyományok miatt, Azerbajdzsánnak adjuk ki Hernádi Zsoltot. A bakui elnök örül az újabb kiadatásnak, és máris bejelentette, hogy Hernádi olajügyi miniszterként töltheti majd le országában a büntetést.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/13  •  VI. 19. – VII. 2.
Para-Kovács Imre: a liberális demokrácia legnagyobb ellensége a liberális demokrácia Váncsa István: Európa helyett Putyin ánuszát választottuk, de folyton kacsingatunk a lyukon kifelé Smuzewitz Ilona: Kitört a világbéke, a magyar emberek mentették meg a világot! Farkasházy Tivadar a főpolgármesterség és az Amatőr Biciklisták Szövetségének összekeveréséről Havas Henrik a karmelita erkélyén szalonnázott Orbánnal, a többieknek meghagyták a zöldhagymát Dési János: Hogyan hat az atomháborúra, hogy polgármester maradt, akinek a felesége átesett a vak komondoron? Verebes István újabb örkényiádái Selmeczi Tibor: Minden háború utáni békének az a célja, hogy megalapozza a következő háborút A Heti Kamu megtudta: Szentkirályi Alexandra nyerte az újraszámlálást, az LMP színeiben induló fideszes közlekedéspolitikai szakember pedig a felcsúti kisvasúton lesz masiniszta
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.