A Békemenettel indulunk a foci EB-n

Ürmös Zsolt
2013. 10. 30. · Hócipő 2013/22

Az 1 millió fős október 23-i Békemenet sikerén felbuzdulva Széles Gábor bejelentette, szívesen elvállalja a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi pozícióját. Széles Facebook-oldalán kiposztolt bejegyzése szerint igazi csodafegyver van a birtokában, amivel 500 éve nem látott magasságokba emelheti a magyar labdarúgást. „Hagyjuk a falábú focistákat a fenébe, és álljon ki az EB-selejtezőre a Békemenet! Ha 1 millióan felsorakozunk a Puskás Stadionban, akkor már az ellenfél nem fér be! Így garantáltan miénk a 3 pont! Barátaim! Ha ez megvalósul, senki sem tud majd bennünket legyőzni” - írta a vállalkozó a közösségi oldalon.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/15  •  VII. 17. – VII. 31.
Para-Kovács Imre: Orbán Viktor, a csűrdöngölő-külpolitika feltalálója önerőből lett nemzetközi „hallja-kend”! Váncsa István: a Mars-Uránusz együttállás európai megvilágosodást hoz, Orbán új putyinista frakciójának karanténba zárásáról Smuzewitz Ilona: Elkezdődött a békelövészárokharc! Farkasházy Tivadar: Az ügynök élete, avagy ki csinál bolondot kiből a Moszkva–Orbán–Brüsszel háromszögben Havas Henrik megtudta, Orbán kovászos uborkával harcolna a békéért, mert az már egyszer bevált Dési János: a kopasz pincér esete a nyári költészettel Verebes István újabb Örkényiádái Lendvai Ildikó az a jó új nemzeti sportunkban, az ámokfutásban, hogy mi egyhelyben nézzük, amíg miniszterelnökünk helyettünk is ámokot fut A Heti Kamu megtudta: Orbán a Türk Tanácsban tartja uniós elnöki székfoglalóját
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.