Lábon kihordott agyhalál

Para-Kovács Imre
2013. 10. 30. · Hócipő 2013/22
Senki se veszítse el a fejét! Nehéz időket élünk, konkrétan Stephen King írja Magyarország történelmének ezen szakaszát, ráadásul beszpídezve, részegen ÉS másnaposan. Ceruzával. De ne szaladjunk előre.

1947-ben a szovjetek olyan műanyag zsidókat fejlesztettek ki, akik adott jelre eltiporják a magyar demokráciát. Bár külsőleg úgy néztek ki, mint a magyarok, nem voltak azok. Most is köztünk élnek. Nem lehet őket észrevenni, beépültek közénk, de ha tehetik, ránk rontanak.

Eddig senki sem látta őket, de Orbán Viktor kapott egy olyan szemüveget egy indiai varázslótól, amivel ki tudja szúrni őket, más a színük, vagy valami ilyesmi, és amióta viseli, előtte nem állhat meg egyetlen biokinetikus műmagyar sem, mert csak rámutat, aztán szétszedik a hoppálok meg a zsigók. Szétszedik és megeszik, de előtte bemutatják a Békemenetnek, nehogy azt higgyék, hülyére vannak véve, nincs is ellenség, meg minden.

A biokinetikus műmagyart arról lehet megismerni, hogy nem a Fideszre szavaz, és éjfélkor átváltozik vámpírrá, és magyar szüzek vérét szívja. Gyurcsány nyilván ilyen, Mesterházy, Bajnai, Kuncze Gábor szintén, de híveik, szimpatizánsaik és szavazóik is.

Áll a nagyon hülye Orbán-hívő a Hősök terén, és hallgatja az igét.

1956-ban Orbán legyőzte a gyurcsányokat, ’89-ben megint, 2010-ben szintén. Győztes csaták sorozata, de a háború még nem dőlt el, a rossz csak visszavonult, ám szervezkedik megint, fenekedik, ahogy a kedves vezető megjegyezte. Valaki megmondhatná már neki, hogy az archaikus kifejezések plusz műveletlenség még nem adja automatikusan a kifinomultság látszatát, csak a hozzá hasonló alacsony intellektuális költségvetésű rajongók szemében, viszont nekik tök mindegy, suk-sükölve is imádnák, felesleges azzal zaklatni valakit, hogy keressen ki régi könyvekből plasztikus kifejezéseket az aktuális hazugságok mellé.

Elég lenne annyi, hogy kommunisták, kommunisták, mi magyarok, háború.

Érdekes megfigyelni, hogy Orbán 2002-ben egyszer kiégette saját hangerő-szabályozóját, és az - óta gyakorlatilag üvölt. Akkor is, ha halkan beszél, akkor is, ha alszik.

Ez nála konstans, nem lehet megváltoztatni, da az elég érdekes, hogy a hívek egy olyan országban akarnak élni, ahol mindenki hazaáruló, gyilkos, bűnöző, aki nem a Fideszre szavaz. Ünnepi beszédében a miniszterelnök nem mást állított, mint hogy az ország - megengedően számolva is - fele nem magyar, nem ember, hanem tömegbe kéjjel lövető, bitang háborús bűnös, a csürhéje meg bólogat.

Nemcsak azok, akik az első sorban ezért fizetést kapnak, hanem azok is, akik hátrébb állnak. Nekik ez megfelel, igen, Magyarország akkor lesz jó hely, ha mindenkit elpusztítunk, elüldözünk vagy átnevelünk, aki nem a Fideszben látja a kibontakozás útját. Ezzel a jóleső tudattal mennek haza este, és elégedettek magukkal. Esetleg még hozzáteszik, hogy a helyesírás is komcsi trükk, azzal is kezdeni kéne valamit, és akkor ez egy csodálatos hely lenne. A tévében pedig legyenek szép filmek, a rádióban jó zenék. Ne kelljen soha többé gondolkodni, mert a magyar az nem olyan, annak teher a gondolkodás, egyszerűsítsük le a világot egybites szintre: aki jó, az mi vagyunk, aki rossz az vesszen, a zacskós tej ne csöpögjön, a Nyugat ne ugasson.

Eleinte még voltak kétségeim, hogy amennyiben a kampány egy viszonylag korai szakaszában, konkrétan hat-nyolc évvel a választások előtt elkezdi a Fidesz-robotok kara énekelni, hogy a baloldal tulajdonképpen egy nyirkos vámpírfészek, ahol zombik, vérfarkasok és sorozatgyilkosok osztoznak a honos vérszívókkal, esetleg képtelenek lesznek fokozni a feszültséget, és a kritikus szakaszra kipukkad a lufi, de a szavazóik hülyébbek, mint gondoltam, és simán tartják a ritmust, lelkesednek az újabb és újabb elmebajos kijelentéseket hallva, tapsolnak, ha Bajnairól kiderül, hogy félig román, félig rozsomák, szorgalmasan ijedeznek, ha azt olvassák, hogy Mesterházy a keresztény középosztály veséjéből főzi esténként a ragut, a liberalizmust pedig betiltották Ázsiában, mert egy tudóscsoport bebizonyította, hogy buzik lesznek tőle a gyerekek. Teljesen mindegy nekik.

Elég csak a Hősök terén bejelenteni, hogy ha visszajönnek a kommunisták, mindenkinek áramot vezetnek a heréjébe (a nőknek is!), a tömeg pedig boldogan rémüldözik, és hazafelé a villamoson ájuldozva meséli, hogy Gyurcsány Ferenc harmincezer dinamót rendelt Norvégiából, mert ezek a szemetek még az árammal is takarékoskodni akarnak, amikor majd a magyar népet kínozzák.

Ha ezzel a legújabb idegrohamával a minielnök azt akarta tesztelni, hogy meddig mehet el, akkor jó hírem van: addig, ameddig csak akar.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/15  •  VII. 17. – VII. 31.
Para-Kovács Imre: Orbán Viktor, a csűrdöngölő-külpolitika feltalálója önerőből lett nemzetközi „hallja-kend”! Váncsa István: a Mars-Uránusz együttállás európai megvilágosodást hoz, Orbán új putyinista frakciójának karanténba zárásáról Smuzewitz Ilona: Elkezdődött a békelövészárokharc! Farkasházy Tivadar: Az ügynök élete, avagy ki csinál bolondot kiből a Moszkva–Orbán–Brüsszel háromszögben Havas Henrik megtudta, Orbán kovászos uborkával harcolna a békéért, mert az már egyszer bevált Dési János: a kopasz pincér esete a nyári költészettel Verebes István újabb Örkényiádái Lendvai Ildikó az a jó új nemzeti sportunkban, az ámokfutásban, hogy mi egyhelyben nézzük, amíg miniszterelnökünk helyettünk is ámokot fut A Heti Kamu megtudta: Orbán a Türk Tanácsban tartja uniós elnöki székfoglalóját
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.