Jön a Rambó 5!

Ürmös Zsolt
2013. 10. 30. · Hócipő 2013/22
Hamarosan újabb hollywoodi szuperprodukció készül Magyarországon. A Die Hard 5 után a Rambo 5-öt is hazánkban forgatják ugyanis, jelentette be Andy Vajna. A címszerepet azonban ezúttal Sylvester Stallone helyett Orbán Viktor játssza majd. A történet szerint Rambo, az egykori katona nyugalmas életet él egy Fejér megyei kis faluban, ahol kedvenc hobbijának, a focizásnak hódol. Amikor azonban értesül róla, hogy kötelezettségszegési eljárás miatt a 10%-os rezsicsökkentés veszélybe került, komoly lépésre szánja el magát. Bár Rambo megesküdött rá, hogy kerüli az erőszak minden formáját, a tudat, hogy a külföldi közműcégek újra extraprofitra tehetnek szert, nem hagy más választást számára, mint hogy az ellenséges vonalak mögé merészkedjen eddigi legveszélyesebb akciójában.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/15  •  VII. 17. – VII. 31.
Para-Kovács Imre: Orbán Viktor, a csűrdöngölő-külpolitika feltalálója önerőből lett nemzetközi „hallja-kend”! Váncsa István: a Mars-Uránusz együttállás európai megvilágosodást hoz, Orbán új putyinista frakciójának karanténba zárásáról Smuzewitz Ilona: Elkezdődött a békelövészárokharc! Farkasházy Tivadar: Az ügynök élete, avagy ki csinál bolondot kiből a Moszkva–Orbán–Brüsszel háromszögben Havas Henrik megtudta, Orbán kovászos uborkával harcolna a békéért, mert az már egyszer bevált Dési János: a kopasz pincér esete a nyári költészettel Verebes István újabb Örkényiádái Lendvai Ildikó az a jó új nemzeti sportunkban, az ámokfutásban, hogy mi egyhelyben nézzük, amíg miniszterelnökünk helyettünk is ámokot fut A Heti Kamu megtudta: Orbán a Türk Tanácsban tartja uniós elnöki székfoglalóját
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.