Elég 14

Varga Ferenc József
2013. 11. 13. · Hócipő 2013/23
A Magyar Szocialista Párt bepereli a Demokratikus Koalíciót, mert az Együtt 14 a DK miatt tett feljelentést az MSZP ellen, miután a szocialisták azt nyilatkozták, hogy szerintük az Együtt 14 rágalmazta meg a Demokratikus Koalíciót. A kisebb ellenzéki pártok szerint az MSZP hibázott, de a DK úgy gondolja, az Együtt 14 akarta lejáratni mindkét platformot. Az Együtt feljelenti a Demokratikus Koalíciót az MSZP feljelentése miatt, ám a DK szintén lépéseket tesz az Együtt és az MSZP ellen, mert szerintük a kisebb pártok a szocialisták miatt jelentették fel a nagyobb koalíciós pártokat. Az MSZP elzárkózik a további egyeztetésektől, míg az Együtt 14 csak abban az esetben tárgyal a DK képviselőivel, ha azok nem utasítják el a kis pártokkal való együttműködést, amit azonban azok elleneznek.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/15  •  VII. 17. – VII. 31.
Para-Kovács Imre: Orbán Viktor, a csűrdöngölő-külpolitika feltalálója önerőből lett nemzetközi „hallja-kend”! Váncsa István: a Mars-Uránusz együttállás európai megvilágosodást hoz, Orbán új putyinista frakciójának karanténba zárásáról Smuzewitz Ilona: Elkezdődött a békelövészárokharc! Farkasházy Tivadar: Az ügynök élete, avagy ki csinál bolondot kiből a Moszkva–Orbán–Brüsszel háromszögben Havas Henrik megtudta, Orbán kovászos uborkával harcolna a békéért, mert az már egyszer bevált Dési János: a kopasz pincér esete a nyári költészettel Verebes István újabb Örkényiádái Lendvai Ildikó az a jó új nemzeti sportunkban, az ámokfutásban, hogy mi egyhelyben nézzük, amíg miniszterelnökünk helyettünk is ámokot fut A Heti Kamu megtudta: Orbán a Türk Tanácsban tartja uniós elnöki székfoglalóját
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.