Orbán megirigyelte Van Damme sikerét

Ürmös Zsolt
2013. 11. 27. · Hócipő 2013/24
Jean-Claude Van Damme nagy sikerű reklámfilmjéből merített ötletet a miniszterelnök kampány - csapata. A hírek szerint már elkezdték forgatni azt a rezsicsökkentést reklámozó rövidfilmet, melyben Orbán Viktor a belga filmsztárt megszégyenítő módon spárgázva áll két, egymás mellett tolató gázszállító tartályautó visszapillantó tükrén, miközben fején egy focilabdát egyensúlyoz, és további rezsicsökkentést ígér a választóknak. A kormányfő bejelentette, annyira jól érezte magát a forgatás során, hogy kedvenc mikrobusza helyett ezentúl tartálykocsik visszapillantó tükrén állva fogja körbeutazni az országot.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/20  •  IX. 20. – X. 3.
KÖTCSEI PÖFFETEGEK ÉS KENDERESI KÍSÉRTETEK Para-Kovács Imre: az inflációt a bekokainozott meleg ukrán nácik és a haszonleső kereskedők okozták, a pedagógushiányt Brüsszel, a jövőt pedig a Grincs lopta el Váncsa István: polírozza-e a jó hazafi és erkölcsös honleány egy csődör-szobor heréit? Smuzewitz Ilona: Szia Lőrinc! Nagyon szeretlek! Farkasházy Tivadar szerint Vonának, Jakabnak, Mesterházynak, MZP-nek és Ujhelyinek ki kéne próbálniuk a Kneszetet, Izraelben ugyanis nincs bejutási küszöb Dési János szörnyülködik: a nemváltó óvodások után megjelentek a nemváltó laktanyák is Havas Henrik programot hirdet, miután átveszi a propagandaminisztériumot Rogántól Verebes István születésnapján beszélgetett a 100 éves Navracsics Tiborral Selmeczi Tibor alig várja, hogy Paszkijevics-rendeket osszanak a Haynau laktanyában Nagy Bandó András elképzelte Kocsis Máté megvilágosodását A Heti Kamu megtudta: ha a baloldal kormányozna, nem jutna pénz propaganda-plakátra sem!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.