Bálnatanya

Varga Ferenc József
2013. 11. 27. · Hócipő 2013/24
Tanyát, aprófalut építenek a Bálna köré - jelentette be Tarlós István, miután meghallgatta Rogán Antal javaslatát a nem kevés vitát kiváltó Duna-parti épülettel kapcsolatban. A Vidékfejlesztési Minisztérium nemrégiben hirdette meg tanyaprogramját, ezt követően a Rogán Antal vezette budapesti V. kerület 226 milliót nyert a pályázaton. Tarlós István eközben megoldást keresett a néhány hete átadott kereskedelmi központ problémáira. Ha elfogadják Rogán Antal ötletét, a Közraktár utcában és a Fővám téren rövidesen gereblyéző bácsikat, traktorokat, teheneket, malacokat, szaladgáló tyúkokat láthatunk, s beszívhatjuk az autentikus tanyasi levegőt, ha már a bálna és az óceán világa nem tud érvényesülni.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/12  •  VI. 5. – VI. 18.
Para-Kovács Imre: Orbán Viktor olyan népszerű Európában, mint az övsömör! Kimond dolgokat, főleg a tudatlanságból eredő félelemre alapozva Bartus László: Feltörték Szijjártó Péter agyát! Váncsa István szerint Orbán ne az Európai Unió vezetője legyen, ő ennél többre hivatott, legyen Afrika és Óceánia vezetője is! Smuzewitz Ilona: Anyám nem akar jachtot venni, mert nem tud úszni, de elég, ha a könyvelő tud úszni Farkasházy Tivadar: A háborúpárti lapok persze megint hazudnak a trónörökösnő 16 milliós táskájáról, mert azt már 8 millióért is meg lehet kapni akciósan Havas Henrik jelen volt a Karmelitában, amikor eldöntötték, Orbán lesz a következő magyar űrhajós, az országot pedig Ráhelre hagyja Dési János: a zuglói kiskertekre parkoló fociszurkolók hatásáról az önkormányzati választásokra Verebes István újabb örkényiádái Selmeczi Tibor megtalálta a III. világháború történelmi atlaszát A Heti Kamu megtudta: Trump a büntetésvégrehajtási intézménnyé alakított hatvanpusztai dácsában fogja letölteni börtönbüntetését
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.