Bálnatanya

Varga Ferenc József
2013. 11. 27. · Hócipő 2013/24
Tanyát, aprófalut építenek a Bálna köré - jelentette be Tarlós István, miután meghallgatta Rogán Antal javaslatát a nem kevés vitát kiváltó Duna-parti épülettel kapcsolatban. A Vidékfejlesztési Minisztérium nemrégiben hirdette meg tanyaprogramját, ezt követően a Rogán Antal vezette budapesti V. kerület 226 milliót nyert a pályázaton. Tarlós István eközben megoldást keresett a néhány hete átadott kereskedelmi központ problémáira. Ha elfogadják Rogán Antal ötletét, a Közraktár utcában és a Fővám téren rövidesen gereblyéző bácsikat, traktorokat, teheneket, malacokat, szaladgáló tyúkokat láthatunk, s beszívhatjuk az autentikus tanyasi levegőt, ha már a bálna és az óceán világa nem tud érvényesülni.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/20  •  IX. 20. – X. 3.
KÖTCSEI PÖFFETEGEK ÉS KENDERESI KÍSÉRTETEK Para-Kovács Imre: az inflációt a bekokainozott meleg ukrán nácik és a haszonleső kereskedők okozták, a pedagógushiányt Brüsszel, a jövőt pedig a Grincs lopta el Váncsa István: polírozza-e a jó hazafi és erkölcsös honleány egy csődör-szobor heréit? Smuzewitz Ilona: Szia Lőrinc! Nagyon szeretlek! Farkasházy Tivadar szerint Vonának, Jakabnak, Mesterházynak, MZP-nek és Ujhelyinek ki kéne próbálniuk a Kneszetet, Izraelben ugyanis nincs bejutási küszöb Dési János szörnyülködik: a nemváltó óvodások után megjelentek a nemváltó laktanyák is Havas Henrik programot hirdet, miután átveszi a propagandaminisztériumot Rogántól Verebes István születésnapján beszélgetett a 100 éves Navracsics Tiborral Selmeczi Tibor alig várja, hogy Paszkijevics-rendeket osszanak a Haynau laktanyában Nagy Bandó András elképzelte Kocsis Máté megvilágosodását A Heti Kamu megtudta: ha a baloldal kormányozna, nem jutna pénz propaganda-plakátra sem!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.