Kim Dzsong II tiltakozik Putyin Nobel-békedíja ellen

Pataki Balázs
2008. 01. 03. · Hócipő 2008/01

Az észak-koreai elnök sértőnek találja, hogy őt nem jelölték Nobel-békedíjra, amikor Putyint pedig igen. Kim Dzsong Il szerint ő is legalább annyit tett a világbékéért, mint az orosz elnök. Pl. legalább 3 világháborút nem robbantott ki, 500000 észak-koreait sem lövetett le csak azért, mert utálják Donald kacsát (Kim Dzsong Il kedvencét), és aNobel-békedíj-
bizottságot sem rabolta el és vágatta le egyesével a lábujjaikat és szúrta bele a kezüket a hátukba. Ez szerinte mind azt bizonyítja, hogy ő mennyire szereti a békét, ezért járna neki a díj. De ha nem kapja meg, neki úgy is jó, de ő a Nobel-békedíjért akár háborúzni is hajlandó a svédekkel. Észak-Koreában egyelőre még nem volt senki, aki el merte volna mondani az elnöknek, hogy a békedíjat valójában Norvégiában adják át, illetve aki megpróbálta, azt Donald kacsa-néző átnevelő táborba zárták.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/4  •  II. 14. – II. 27.
Para-Kovács Imre: nem létezik jobb megoldás, mint a nővé operáltatott Fodor Gábor vagy Szili Katalin kinevezése államfőnek Váncsa István felidézi, hogyan cseleztek ki egy vendéglői asztal melletti falban talált poloskát Smuzewitz Ilona: Lemondhatatlan szomorúság gyötri Novák tanácsadóit Farkasházy Tivadar: felidézi azt az időt, amikor Novák Katalin még egy perc alatt tizenhatszor mondta ki a család szót Havas Henrik a karmelita helyett ezúttal a Cinege utcában vizitelt Orbánnál Dési János megtudta, Nemzeti Twist Olivér Kegyelmes Program indul a vallomások visszavonásának megkönnyítéséért Lendvai Ildikó: Szövegminták kezdő hazafiaknak Verebes István újabb Örkényiádái Nagy Bandó András: mi magyarok találtunk fel mindent. Is. A Heti Kamu megtudta, az új köztársasági elnökasszony „Hát persze, hogy vállalom, apa!” felkiáltással fogadta el a felkérést Magyar mécsesek égnek az ukrán lövészárkokban!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.