Claudia bájai

Ma volt a holnap tegnapja

Szabados Gábor
2009. 07. 18.
Liptai Claudia rekordösszegért, 3 millió forintért vetkőzik le a Playboynak. A Hócipő cáfolja, hogy gyűjtést indított Liptainak azért, hogy ne tegye.

Budaházy
Három hónappal, október 19-ig meghosszabbították Budaházy György előzetes letartóztatását. Találkozunk október 23-án, a legújabb forradalomkor.

Hajrá, Európa Liga!
A magyar-román (sport)barátság szép megnyilvánulása volt az Újpest-szurkolók szereplése a Steaua-Újpest meccset megelőzően, hogy azután a Steaua ultrái egyenlítsenek a meccsen ezzel a transzparenssel: „Mennyi ideig tartja egy magyar nő a szart magában? Kilenc hónapig.” Mindkét tábor készül a budapesti visszavágóra.

Neander-völgyi micsoda
A lipcsei Max Planck Evolúciós Antropológiai Intézet kutatói a Neander-völgyiek ősmaradványaiból származó mitokondriális DNS elemzéséből megállapították, hogy a populációjuk meglehetősen kicsi lehetett. Annál nagyobb volt viszont a férfiak micsodája.

Kibetelepülések
Száz kilós bombát találtak Seregélyesen. Ötven házból küldték ki a lakókat, amíg elvitték. Ózdon is kitelepítés volt, ott egy tüzérségi lövedéket találtak egy építkezésen. A szomszédok szerint a visszatelepülők nagy része korábban soha nem lakott ott.

Nem csinál vissza
Nem biztos, hogy a Fidesz, miután hatalomra kerül, mindent vissza fog csinálni a Bajnai-kormány megszorításaiból - mondta a HVG-nek Szapáry György tekintélyes közgazdász, Orbán Viktor Fidesz-elnök egyik tanácsadója. Sokan mások is úgy gondolják, hogy nem visszacsinál majd. Hanem oda.

Kapitány, kapitány!...
A STOP információi szerint a Magyar Gárda Pest megyei kapitánya korábban súlyosan bántalmazta feleségét. A kapitány tagadja a történteket. Különben is: ha igaz lenne, se lenne érvényes, mert azóta fel van oszlatva.

Fokozatosan
A BRFK-n a Magyar Gárda főkapitányát, Kiss Róbertet a törvény vagy más hatósági intézkedés elleni izgatás, valamint egyesülési joggal visszaélés gyanújával készülnek kihallgatni. Esetleg lefokozzák főkapitány-helyettessé.

Kokó illegál
Másfél kilogramm kokaint foglaltak le a vámosok a ferihegyi repülőtéren, amikor egy mexikói állampolgár egy magyar férfinak akarta átadni a mintegy húszmillió forint értékű kábítószert, amiről nem tudott számlát bemutatni.

Bárdosi világi szumós
Bárdosi Sándor aranyérmet szerzett a szumósok 85 kg-os kategóriájában a tajvani Kaohsziungban zajló Világjátékokon. Egykori, kötöttfogású kiválóságunk a Hócipőnek úgy nyilatkozott, hogy szeret több lábon állni.

Bajnai, bankárok, Babits
Bajnai Gordon bankárokkal találkozott, amit Babits Mihály tudósítása nyomán úgy írhatunk le, hogy „Bús Bajnai barna balkonon bankárokkal bajmolódott...”

Gárda a WC-ben
A Jobbik gárdaegyenruhás bevonulása nyomán a szociáldemokrata EP-frakció arra kérte a testület elnökségét, szerezzen érvényt a házszabálynak, amelynek értelmében katonai és félkatonai szervezet uniformisában nem lehet az ülésterembe lépni. A gárdaegyenruhát ezentúl a karján viszi be Szegedi Csanád, és a WC-ben veszi fel.

Retkes rossz név
Az SZDSZ új elnöke rossz néven veszi, hogy miközben napok óta pártja eseményei uralják a médiát, most bekavart Fót, ahol Mádly Zsolt fideszes polgármester jóvoltából a képviselő-testületi üléseken olyan show zajlik, ami még az SZDSZ fényét is elhomályosítja.

Nyelves
A szlovák államfő aláírta az államnyelvtörvény módosítását, amelyet Magyarországon a kormányfő, a házelnök, minden parlamenti párt és ifjúsági szervezete, valamint a négy történelmi egyház is élesen bírált. Ivan Gasparovic nyelvet öltött ránk.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.