Józsefváros jó híre

Ma volt a holnap tegnapja

Szabados Gábor
2009. 11. 21.
Több be- és feljelentés szerint választási csalás készül vasárnap a Józsefvárosban. Ismeretlen tettes ellen rágalmazás, hamis vád és jó hírnév megsértése miatt feljelentést tett a vasárnapi józsefvárosi választási csalás.

Back to USA
Kivonul Magyarországról az Emmis-csoport, a Sláger Rádiót működtető társaság amerikai tulajdonosa. Pedig állítólag már megállapodás-közeli állapotban voltak arról, hogy a MÁV GSM-R vasúti távközlési hálózatán folytatnák.

Felszálló ágban
Elkelt az öt éve parlagon heverő taszári bázis. A vevő, amelynek meghatározó tagjai angolszász és közel-keleti társaságok, vállalta, hogy 2016-ig 23,3 milliárdos fejlesztést végez. Állítólag a szerződésben nincs benne, hogy a repterert Magyarországról nem vihetik ki.

Horváth BKV Tours
7 milliárd forint megtakarítással számol az a terv, amelyet Horváth Csaba leköszönő főpolgármester-helyettes a BKV működése hatékonyságának javítására készíttetett el. Nem lesz elbocsátás és érdemi járatritkítás, mindössze annyi történik, hogy a gazdaságosabb működés érdekében a járműveket hosszában megfelezik

Adós-vevős
Felminősítette pénteken a magyar adósságpiaci befektetéseket a JP Morgan a gyorsan javuló költségvetési helyzetre, és a cég szerint hamarosan szintén javulásnak induló adósságrátára hivatkozva. A jó hírre várhatóan már a hét végén milliárdokkal nő az adósságunk ára.

Agg Teleki
Az amerikai Forbes Magazin Európa legkívánatosabb úticéljai közé sorolta az Aggteleki karsztot. Hazai szakemberek most azon törik a fejüket, hogyan fordítsák le angolra azt a nálunk jól hangzó elnevezést, hogy Barlangolások az Agg Teleki karszton.

Csepeli toborzó
Gárdisták akadályozták meg sokáig, hogy a rendőrök bejussanak abba a csepeli sörözőbe, ahová toborzót hirdetett a gárda. A rendőrök végül bejutottak. Igazoltattak és több embert elvittek. A rendőrség szóvivője cáfolta azt az értesülésünket, hogy ők is toboroztak volna.

EU-bunda
Az államügyészség, illetve a rendőrség adatai szerint Magyarországon 13 - idén lejátszott - első osztályú futballmeccset vizsgálnak az európai bundabotrány kapcsán. A kilenc országra kiterjedő megvesztegetési botrány védett tanúi között van több tucat futball-labda és kapufa.

Kezes
Sarkozy bocsánatot kért az ír miniszterelnöktől, Brian Cowentől, amiért Thierry Henry kezezése nyomán született a világbajnoki részvételt eldöntő gól. Cowen keserűen jegyezte meg: tudomása van róla, hogy már Napoleon is több alkalommal kezezett.

Slágerhíradó
A hétvégétől már több mint 1 millió háztartásban látható a Sláger TV a Nóta TV-n. Csüllög Sándor terjesztési igazgató nem tartja kizártnak, hogy ha becsődöl a Magyar Televízió, akkor náluk folytathatja, napi 25-30 órában sugározva közszolgálati nótákat és slágereket.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.