Igazolt

Ma volt a holnap tegnapja

Szabados Gábor
2010. 10. 09.
Míg igazolatlan hiányzás miatt összesen 1,2 millió forintot kell fizetnie tizenkét fideszes képviselőnek, addig a Fidesztől szóbeli dícséretet kapott Szili Katalin.

Sikerpropaganda
A kormány a parlament elé terjeszti azt a javaslatát, hogy ezentúl legalább havonta egyszer játsszon a magyar válogatott San Marinóval.

Kilenc és fél...
A Hócipő több hírforrás egybehangzó állítása alapján közli, hogy már több mint kilenc hónapja Pécs Európa Kulturális Fővárosa.

Sztalker
Szerződést bontott a Budapest Airport a Zóna Taxival, és már ki is írta az új tendert a reptéri taxi szolgáltatásra. A Zóna Taxi tulajdonosa közölte: nem veszi tudomásul a légitársaság döntését, ha kell bíróságra viszi az ügyet, a munkát pedig a szerződés lejártáig folytatják. A Hócipő egyelőre nem kapott választ arra a kérdésére, hogy a Zóna Taxi Ferihegyről melyik bíróságra szállítja az utasokat.

Zagy
Orbán Viktor bejelentette, hogy sikerült megállítania a Dunát.

Jó árfolyam - rossz árfolyam
Egymillió dolláros támogatást nyújt az iszapömlés áldozatainak megsegítésére a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítvány. „Remélem, hogy az Orbán Viktor miniszterelnök úr felhívására nyújtott támogatásunk segítséget jelent a tragédia áldozatai számára” - fogalmazott Soros, akinek a felelősségét egyelőre nem vizsgálják.

Kék norvég
Anthony Annan, a Rosenborg középpályása a csapat egyik bajnokiján lökdösődött Andre Murival egy tizenegyest megelőzően, majd megfogta ellenfele heréjét, valamint a fenekét is. Utóbb azzal magyarázta tettét, hogy így akart örömöt szerezni a másként nézőknek.

Maradiak
Pénteken kezdődött és ma fejeződik be Matolcsy György és Simor András washingtoni látogatása. Mind Matolcsy, mind Simor cáfolta, hogy tudomása lenne arról, mi szerint a másik disszidálni akarna.

Joli Dzsóker
Kiszivárgott információk szerint szépen haladnak a magyar nyelv tanulásában Angelina Jolie gyerekei. Magyar társaik arról számoltak be, hogy már egészen jól ejtik ki és használják a bazdmeget, és azt, hogy kapd be.

Másfél
A jelenlegi hat év helyett kilenc évre választaná meg az Országgyűlés a legfőbb ügyészt. A javaslat indoklása kitér arra, hogy ezáltal az alkotmánybírákhoz hasonlóan az „ügyészségnek az Alkotmánybíróság által is hangsúlyozott függetlensége még inkább kifejezést nyer”. A feladvány helyesnek vélt megfejtéseit szerkesztőségünkbe kell beküldeni, a legjobbak között kilenc éveket sorsolunk ki.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.