Az étertől keletre

Trunkó Barnabás
2013. 11. 13. · Hócipő 2013/23
Dear Mr. President!

Jelentem, hogy - a technikai problémák leküzdése után - a Budapestre telepített lehallgató berendezésünk zavartalanul működik! Tájékoztatom továbbá arról is, hogy a folyamatos lehallgatás ma már nem viseli meg jelentősen az NSA költségvetését, mivel a Célszemély az elektronikus berendezések működéséhez szükséges áram árát folyamatosan csökkenti (helyi szóhasználattal: Action Rezsicsökkentés). Hamarosan az áramszolgáltatók fognak fizetni a fogyasztóknak, így talán szerény mértékben én is hozzájárulhatok az USA költségvetési bevételeinek növeléséhez.

A hanganyagok használható minőségűek, bár a rögzítőfej sajnos többször elakadt, így a felvételeken gyakran ismétlődik a „Magyarország jobban teljesít” szövegrész.

A felvételek kiértékelése során rájöttem, hogy nem kell törődni a Célszemély azon kijelentésével, hogy: „A baloldal most már kész, inkább a jobbszárnyra figyeljetek!”, - mivel ezek a szavak nem az Összmagyarországi Fideszesek Kongresszusán hangzottak el, hanem egy felcsúti labdarúgócsapat taktikai megbeszélésén.

A Célszemély október 23-iki ünnepi beszédét - biztonsági okokból - egy speciális mikrofonnal csak távolról mertem lehallgatni, mert kijelentette, hogy bizonyos személyek most is belelövetnének a tömegbe. Itt jegyzem meg, hogy a szolgálati golyóálló mellényem kihordási ideje lejárt!

Egy konkrét ügy kapcsán, a legkorszerűbb eszközeinkkel sikerült lehallgatni a magyar rendőrség proligráfját is, ami azt jelezte, hogy a rákapcsolt személyek hazudnak. Mint megtudtam: a berendezés a Célszemély dolgozószobájába is be van kötve.

A Célszemély legközvetlenebb környezetéből (TEK) származó információk szerint az illető nem sejti, hogy lehallgatjuk, sőt, amikor a Mrs. Merkel-afférról értesült, kifejezetten nehezményezte, hogy őt Mr. Bástyaként kezeljük.

Javaslom azonban, hogy az audiomegfigyelés helyett/mellett térjünk át a vizuálisra, mert maga a Célszemély közölte, hogy nem az az érdekes, amit mond, hanem az, amit csinál.

A Célszemélyről rögzített felvételek egy részét nagy örömmel fogadnák a Philadelphiában működő pszichiátriai kutatóintézetünk munkatársai, a maradék pedig - vágóképként - felhasználható az NSA most készülő, „Nemzetközi protokoll-illemtan” című oktatófilmjében.

Az operatív eszközökkel készült videofelvételek odahaza esetleg egyéb oktatási célokra is felhasználhatók, azzal a különbséggel, hogy a szereplőket gondosabb castinggal kellene kiválogatni az afroamerikai populációból
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/20  •  IX. 20. – X. 3.
KÖTCSEI PÖFFETEGEK ÉS KENDERESI KÍSÉRTETEK Para-Kovács Imre: az inflációt a bekokainozott meleg ukrán nácik és a haszonleső kereskedők okozták, a pedagógushiányt Brüsszel, a jövőt pedig a Grincs lopta el Váncsa István: polírozza-e a jó hazafi és erkölcsös honleány egy csődör-szobor heréit? Smuzewitz Ilona: Szia Lőrinc! Nagyon szeretlek! Farkasházy Tivadar szerint Vonának, Jakabnak, Mesterházynak, MZP-nek és Ujhelyinek ki kéne próbálniuk a Kneszetet, Izraelben ugyanis nincs bejutási küszöb Dési János szörnyülködik: a nemváltó óvodások után megjelentek a nemváltó laktanyák is Havas Henrik programot hirdet, miután átveszi a propagandaminisztériumot Rogántól Verebes István születésnapján beszélgetett a 100 éves Navracsics Tiborral Selmeczi Tibor alig várja, hogy Paszkijevics-rendeket osszanak a Haynau laktanyában Nagy Bandó András elképzelte Kocsis Máté megvilágosodását A Heti Kamu megtudta: ha a baloldal kormányozna, nem jutna pénz propaganda-plakátra sem!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.