Hasítunk

Farkasházy Tivadar
2013. 12. 11. · Hócipő 2013/25
Orbán heveny agyrázkódása ellenére elutazott Indiába, amit Van Persie okozott, aki hármat rámolt be a nyolcból, Robbennek is hagyva, meg Devecserinek, a bravúros fejesért a kopasz szélső meg is simogatta a fejét. Ezzel kissé cáfolták a kormányfőt, aki szerint a magyar futballra termett nép, ami olyan, mint a bográcsgulyás, folyamatosan teszünk bele, sosem veszünk ki, és a végén kész. A társasági adó bevonása pedig igazi nemzeti sikertörténet, a magyar profi futball teljesen életképes, amit kupacsapataink már az első körben bizonyítottak, nem fárasztva tovább magukat a külföldi, főleg előázsiai meccsekkel.

Mumbaiban kezet akart csókolni Sonia Gandhinak, az Indiai Nemzeti Kongresszus Párt elnökének, aki elrántotta, mert az ott udvariatlanság. Viszont kapott egy piros pontot a homlokára, bár kibogarászták, hogy azt nemcsak a vendégek, hanem az érinthetetlenek is hordanak, azok a páriák, akik a WC-ket tisztítják, s elhullott állatok nyúzásából élnek. Rosszindulatú szocik szerint pedig Matolcsy vörös pöttyei közül csúszott fel egy neki.

Holott ennél jóval fontosabb történt, bejelentette, 4-5 év múlva nálunk lehet a legalacsonyabb a villamos energia ára az Unióban, aminek feltétele az atomenergia-kapacitás bővítése. Idegenszívű mérnökök szerint Paksot összetéveszthette a helyi csapattal, amelyet már a téli átigazolási szezonban is lehet bővíteni, de egy atomerőműnél az kissé tovább tart. Holott fején találta a szöget, hiszen idén 20%-os volt a rezsicsökkentés, négy év múlva tehát a rezsi eltűnik. Így már négy Guinness-rekordot tart, két hét alatt közbiztonság, tíz év alatt egymillió munkahely, négy év alatt legolcsóbb energia, hét év alatt drogmentes ország. S hamarosan itt az egyszámjegyű adó. Az egymillió munkahely is teljesült időarányosan, hisz három év alatt 300 ezerrel több magyar dolgozik Londonban és más nyugati városokban.

Mivel Európa lassan Atlantisz alá süllyed, Keleten szeret bejelenteni, Tokióban azt, hogy hasítunk. Már a földekből, trafikokból, takarékszövetkezetekből, magánnyugdíjakból, pénzátutalásokból, egyetemi képzésből. Schmitt Palit is Bulgáriában nevezte ki esemesben, aki most kapott Hagelmayer-díjat, tavaly Rogán, a Számvevőszék függetlenségének megteremtéséért, amit fideszes elnöke naponta bizonyít, egyik helyettese pedig Orbán logopédusa, aki a parodisták nagy bánatára tanítványát lelassította Tőkésre. A Magyar Diaszpóra Ülésén pedig megtudtuk, hogy a régióban egy-két év alatt visszaszerezzük az éllovas pozícióját, ám a sánta Overdose sajnos épp akkor búcsúzott.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/13  •  VI. 19. – VII. 2.
Para-Kovács Imre: a liberális demokrácia legnagyobb ellensége a liberális demokrácia Váncsa István: Európa helyett Putyin ánuszát választottuk, de folyton kacsingatunk a lyukon kifelé Smuzewitz Ilona: Kitört a világbéke, a magyar emberek mentették meg a világot! Farkasházy Tivadar a főpolgármesterség és az Amatőr Biciklisták Szövetségének összekeveréséről Havas Henrik a karmelita erkélyén szalonnázott Orbánnal, a többieknek meghagyták a zöldhagymát Dési János: Hogyan hat az atomháborúra, hogy polgármester maradt, akinek a felesége átesett a vak komondoron? Verebes István újabb örkényiádái Selmeczi Tibor: Minden háború utáni békének az a célja, hogy megalapozza a következő háborút A Heti Kamu megtudta: Szentkirályi Alexandra nyerte az újraszámlálást, az LMP színeiben induló fideszes közlekedéspolitikai szakember pedig a felcsúti kisvasúton lesz masiniszta
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.