Rendezzük meg az első doppingolimpiát! - 100 méteres síkfutás

Hócipő szerkesztőség
2008. 08. 13. · Hócipő 2008/17
Egyre több szakember javasolja, hogy aki akar, az doppingoljon, csak külön versenyezzen. Elképzeltük a mezőnyt két klasszikus számban, a 100 méteres síkfutásban és a 100 kilométeres kerékpározásban, továbbá összeállítottuk a foci és az atlétika világválogatottját. Bár így sokakat nem vehettünk figyelembe, például Martina Hingist, Roy Jones Juniort, az egyik Klicsko fiút s a teljes keletnémet úszóválogatottat, akiket régebben nőknek is hívtak. Mi a dobókon kívül főleg súlyemelésben jeleskednénk, persze a szőröstül-bőröstül elmeszelt bolgárok mellett Szanyiék utódai nem rúgnának labdába, hacsak nem kapnak jackpotot oly extrákért, mint ha valaki azért bukik le, mert a kölcsönpisi is rossz, lásd Athén. Bár ezt a hülyeségi rekordot is sikerült megjavítania a minap hét orosz hölgynek, akik helyett állítólag egyetlen donor produkált, valószínűbb, hogy csak egyedi azonosítójuk hiányzott belőle. Pedig letarolták volna Pekingben az 1500-as dobogót, mivel egyikük sem a futottak még közül való: Szoboljeva világrekorder, Fomenko vb ezüstérmes, Tomasova kétszeres világbajnok, Cserkaszova a 800 klasszisa, Jegorova ötezres világbajnok, Pisalnyikova diszkoszvető Európa-bajnok, Hanafejeva pedig kalapácsvető világcsúcstartó. Legalább Pisalnyikova lehetett volna óvatosabb, ezzel a névvel!

TIM MONTGOMERY

- Kár, hogy nincs 2X100-as vegyes páros.

ATO BOLDON

- Az Adidas szárnyakat ad. Meg más is.

BEN JOHNSON

- Carl Lewis sehol!

LINFORD CHRISTIE

- Mit néz? A futkározás erősít!

JUSTIN GATLIN

- Add, hogy ma se bukjak meg!

Nem véletlen, hogy a leghíresebb kokszoló a kanadai Ben Johnson, mert e szám döntőjébe csak tízen alul lehetett bekerülni. De ő még mindig az egyik középső pályáról indulhatna, bár egy századdal azóta megelőzte Marion Jones második élettársa. Dwain Chambers azóta az amerikai focival is megpróbálkozott, abban a cuccban ugyanis elég nehéz mintát adni. A mi Dobosunk 10.20-as idejével a B-döntőbe is nehezen fér be, hiszen a görög olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kenteris is kiszorult a nyolc közül, pedig kétszázon 19,85-öt is tud.

DWAIN CHAMBERS

- Hogyan terjetsztjük? Passzal!

DENNIS MITCHELL

- Én a jobb oldali vagyok, azért Baileyben is lehet valami!

BERNARD WILLIAMS

- A nyolcadik utas a halál.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/11  •  V. 18. – V. 31.
VÁNCSA + PARA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Para-Kovács Imre: nem azok váltottak irányt, akiknek határozott elképzeléseik voltak Európáról meg Putyinról, hanem azok, akik nem gondoltak semmit Váncsa István: Orbán átadta az oktatás- és egészségügyet egy főtörzsőrmesternek, majd átvette az agitprop osztály által paranccsá átfogalmazott direktívát Farkasházy Tivadar szerint nekünk most nem is olyan rossz, mint a Fülöp-szigeteken, ahol Marcos fia nyerte az elnökválasztást, Duterte lánya pedig az alelnökit Smuzewitz Ilona nem érti, hogyha egy focista tud négy évet várni két vébé között, akkor egy szívbeteg miért nem tud várni négy évet két rehabilitáció között? Verebes István bemutatja, milyen egyszerű a világmegváltás, egy zalaegerszegi cukrászdában megkávéztatta Bident, Putyint és Zelenszkijt Dési János felmondta Pesti TV előfizetését, és elutazott, ám a pakkjában megbújt egy iciripiciri Vidnyánszky A Heti Kamu megtudta, a kormány gyorsított eljárásban tengerré minősíti át a Balatont
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.