Rendezzük meg az első doppingolipmiát! - Futball-világválogatott

Hócipő szerkesztőség
2008. 08. 13. · Hócipő 2008/17
Ez a csapat a játékával ha nem is mindenkit, de önmagát mindenképpen elkábítaná, mert a legtöbben kokózásért lettek elmeszelve, de nem azért, mert egy magyar olimpiai bajnokhoz betértek egy italra a Boxutcába. Cserének a Juventus Iulianóját és az EB legjobb lengyelét, Smolareket ajánljuk. E sportágban mindenesetre még nem meghatározó a szerepe, bár ki tudja. De csak a beismert vagy bizonyított eseteket vesszük, mendemondákra nem adunk, a Juve 22 hónapra leültetett orvosa például olyanoktól kért kölcsön vért, mint Baggio, Zidane, Del Piero, persze elsején visszaadta, de mindhárman a leghatározottabban tagadták. Bár a szemük egy neves magyar bíró szerint nagyon is csillogott egy akkori BL-döntőn. Ők azért erősítenék a gárdát. A szűk hely miatt a columbiai Higuita mögé sajnos nem fért oda a kapu, mert a kép természetesen egyik híres védését ábrázolja. Azért lakásban ne tessék gyakorolni.

Kapus: Higuita
Hátvéd: Rio Ferdinand, Stam, Frank de Boer,
Fedezet: Dugarry, Fernando Couto, Guardiola
Csatár: Caniggia, Mutu, Romaro, Maradona


HIGUITA

- Másképp hogy tudnék így védeni?

STAM

- Ezzel a lábadat is lefejelem!

RIO FERDINAND

- Ez tényleg szárnyakat ad!

FERNANDO COUTO

- Azt nem mondták, hogy két másik kezem is nő tőle!

DUGARRY

- Ez a nyerő szer!

FRANK DE BOER

- Csoda, hogy négyet látok?

ADRIAN MUTU

- Mit vegyek fel, egy Kokó Chanelt?

GUARDIOLA

- Te Caniggia, ez a Batistuta nem pisilne hármunk helyett?

ROMARIO

- Legalább egyél!

CANIGGIA, MARADONA

- Mit hoztál, haver?
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/11  •  V. 18. – V. 31.
VÁNCSA + PARA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Para-Kovács Imre: nem azok váltottak irányt, akiknek határozott elképzeléseik voltak Európáról meg Putyinról, hanem azok, akik nem gondoltak semmit Váncsa István: Orbán átadta az oktatás- és egészségügyet egy főtörzsőrmesternek, majd átvette az agitprop osztály által paranccsá átfogalmazott direktívát Farkasházy Tivadar szerint nekünk most nem is olyan rossz, mint a Fülöp-szigeteken, ahol Marcos fia nyerte az elnökválasztást, Duterte lánya pedig az alelnökit Smuzewitz Ilona nem érti, hogyha egy focista tud négy évet várni két vébé között, akkor egy szívbeteg miért nem tud várni négy évet két rehabilitáció között? Verebes István bemutatja, milyen egyszerű a világmegváltás, egy zalaegerszegi cukrászdában megkávéztatta Bident, Putyint és Zelenszkijt Dési János felmondta Pesti TV előfizetését, és elutazott, ám a pakkjában megbújt egy iciripiciri Vidnyánszky A Heti Kamu megtudta, a kormány gyorsított eljárásban tengerré minősíti át a Balatont
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.