Michael Jackson emlékére

Hócipő szerkesztőség
2009. 07. 15. · Hócipő 2009/14
A Kempinski közelében volt a szerkesztőségünk, amikor ott lakott, és napokig hallgattuk a rajongók sikoltozását. Meg voltunk győződve róla, hogy felbérelt tinik, mára vált világossá, mekkorát tévedtünk. Napokig boldog jegytulajdonosok vigyorogtak a kamerákba, akik a másfél millió közül a legközelebb sirathatták. Mi ehhez képest sehol sem voltunk Zámbó Jimmyvel, temetése Kennedyt, De Gaulle-t és Churchillt is lepipálta. Legfeljebb Diana rázta meg annyira a világot, mint Elvis, Lennon s az ő halála. Mi sem találtunk méltóbb búcsúztatót nála, hiszen a show-biznisz legnagyobb alakja távozott Neverlandbe.
- Így kezdtem a Jackson 5-ben!


- Diana szinte az anyám volt.


- Emlékeztek a klipünkre.


- Ez se egy rossz ötös.


- Játszd újra, Sammy!


- Pesten többször jártam.


- Három a kislány.


- Ő se mozgott rosszul.


- Quincy sokat segített nekem.


- Éljen a király!


- Presleyt én is szerettem.


- Őrizzetek meg így!


- Szegény Britney iparkodott.


- Liz mindig kitartott mellettem.


- Szerettem a sildes sapkákat.


- Valamikor én is fekete voltam.


- Ő a legnagyobb!


- Szevasztok.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/11  •  V. 17. – V. 30.
Gálvölgyi 75 – avagy a 104 és a 41 perc és egy közelgő születésnap! Farkasházy Tivadar: Nevezzék ki Gálvölgyit helyettes államtitkárnak! Para-Kovács Imre: Halló, operatív törzs? Küldjenek egy mentőmellényt, mert légzésem van! Váncsa István: sok éve már, hogy az állam elvette a kórházakat az önkormányzatoktól, csak rájött, hogy nincs itt semmi lopnivaló, így hagyja őket szétrohadni Smuzewitz Ilona: Ilyen tavasz után lehet még magyar nyár? És majd sokat izzadunk a nagy magyarban? – avagy az átköltés korlátairól és kudarcairól Verebes István: Egy magát különleges gondolkodónak valló valakinek a monológja Havas Henrik: alapítson elvált nők klubját Varga Judit Kósa felségével, és legyen a fővédnökük Szájer József! Dési János: a száraz kenyér szaros pelenkák közüli kihalászásának technikájáról A Heti Kamu megtudta, jövőre az összes tankönyvből kiírják a Homo sapienst, amit ezentúl Magyar sapiensnek neveznek Mindent vágott! – közel ezer képünk van Vágó Istvánról, helyünk viszont csak négy oldalnyi remek pillanatára volt
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.