Michael Jackson emlékére

Hócipő szerkesztőség
2009. 07. 15. · Hócipő 2009/14
A Kempinski közelében volt a szerkesztőségünk, amikor ott lakott, és napokig hallgattuk a rajongók sikoltozását. Meg voltunk győződve róla, hogy felbérelt tinik, mára vált világossá, mekkorát tévedtünk. Napokig boldog jegytulajdonosok vigyorogtak a kamerákba, akik a másfél millió közül a legközelebb sirathatták. Mi ehhez képest sehol sem voltunk Zámbó Jimmyvel, temetése Kennedyt, De Gaulle-t és Churchillt is lepipálta. Legfeljebb Diana rázta meg annyira a világot, mint Elvis, Lennon s az ő halála. Mi sem találtunk méltóbb búcsúztatót nála, hiszen a show-biznisz legnagyobb alakja távozott Neverlandbe.
- Így kezdtem a Jackson 5-ben!


- Diana szinte az anyám volt.


- Emlékeztek a klipünkre.


- Ez se egy rossz ötös.


- Játszd újra, Sammy!


- Pesten többször jártam.


- Három a kislány.


- Ő se mozgott rosszul.


- Quincy sokat segített nekem.


- Éljen a király!


- Presleyt én is szerettem.


- Őrizzetek meg így!


- Szegény Britney iparkodott.


- Liz mindig kitartott mellettem.


- Szerettem a sildes sapkákat.


- Valamikor én is fekete voltam.


- Ő a legnagyobb!


- Szevasztok.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/3  •  I. 25. – II. 7.
Váncsa István: aki nyolcvan évig csirkelábat eszik, sokáig él Para-Kovács Imre: a magántőkealapokat – mint anno a francia konyakot – a magyar társadalom választott képviselői útján élvezi Smuzewitz Ilona: a nyugati emberek ostobák, mert azt hiszik, az infláció rossz, a magyar emberek okosak, mert tudják, hogy az infláció jó Farkasházy Tivadar: Miért nincsenek uniós viccek? Verebes István magyarázza a bizonyítványát, Karinthy után egyelőre szabadon Havas Henrik: Gyurcsány a szemlőhegyi Coelho Dési János kiakadt, hogy nemzetünk trubadonnája, Tóth Gabi számai sehol sincsenek a sikerlistákon A Heti Kamu megtudta, hamarosan minden közintézményben megjelenik az Aranybulla asztala, a most megfogalmazás alatt álló Új Aranybullát pedig majd postázzák mindenkinek
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.