Michael Jackson emlékére

Hócipő szerkesztőség
2009. 07. 15. · Hócipő 2009/14
A Kempinski közelében volt a szerkesztőségünk, amikor ott lakott, és napokig hallgattuk a rajongók sikoltozását. Meg voltunk győződve róla, hogy felbérelt tinik, mára vált világossá, mekkorát tévedtünk. Napokig boldog jegytulajdonosok vigyorogtak a kamerákba, akik a másfél millió közül a legközelebb sirathatták. Mi ehhez képest sehol sem voltunk Zámbó Jimmyvel, temetése Kennedyt, De Gaulle-t és Churchillt is lepipálta. Legfeljebb Diana rázta meg annyira a világot, mint Elvis, Lennon s az ő halála. Mi sem találtunk méltóbb búcsúztatót nála, hiszen a show-biznisz legnagyobb alakja távozott Neverlandbe.
- Így kezdtem a Jackson 5-ben!


- Diana szinte az anyám volt.


- Emlékeztek a klipünkre.


- Ez se egy rossz ötös.


- Játszd újra, Sammy!


- Pesten többször jártam.


- Három a kislány.


- Ő se mozgott rosszul.


- Quincy sokat segített nekem.


- Éljen a király!


- Presleyt én is szerettem.


- Őrizzetek meg így!


- Szegény Britney iparkodott.


- Liz mindig kitartott mellettem.


- Szerettem a sildes sapkákat.


- Valamikor én is fekete voltam.


- Ő a legnagyobb!


- Szevasztok.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/4  •  II. 14. – II. 27.
Para-Kovács Imre: nem létezik jobb megoldás, mint a nővé operáltatott Fodor Gábor vagy Szili Katalin kinevezése államfőnek Váncsa István felidézi, hogyan cseleztek ki egy vendéglői asztal melletti falban talált poloskát Smuzewitz Ilona: Lemondhatatlan szomorúság gyötri Novák tanácsadóit Farkasházy Tivadar: felidézi azt az időt, amikor Novák Katalin még egy perc alatt tizenhatszor mondta ki a család szót Havas Henrik a karmelita helyett ezúttal a Cinege utcában vizitelt Orbánnál Dési János megtudta, Nemzeti Twist Olivér Kegyelmes Program indul a vallomások visszavonásának megkönnyítéséért Lendvai Ildikó: Szövegminták kezdő hazafiaknak Verebes István újabb Örkényiádái Nagy Bandó András: mi magyarok találtunk fel mindent. Is. A Heti Kamu megtudta, az új köztársasági elnökasszony „Hát persze, hogy vállalom, apa!” felkiáltással fogadta el a felkérést Magyar mécsesek égnek az ukrán lövészárkokban!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.