Dolák-Saly dva bratanki

Hócipő szerkesztőség
2010. 07. 28. · Hócipő 2010/15
Dolák-Saly Róbert megtekintette Dömsödön a Dolák-Saly Rajongói Klubot, majd Esztergomba utazott, ahol a L’art pour l’art adott forró hangulatú estét, amelyhez a napi 30 fokos középhőmérséklet is hozzájárult. Ám csak ott jutott eszébe, hogy ha a Rajongói Klubja Dömösön lett volna, akkor megspórol száz kilométert, hiszen az csak egy ugrás Esztergomtól. A rádiókabaré hőskorában Haumann már összetévesztette, és percekig rázta a dömösi rendőrt, hol a dömsödi kultúr. Útjára a Hócipő udvari fotósa is elkísérte.


- Challenge!


- Azt mondják, néha rosszul helyezkedem.


- Telefonálok egy szerelőért.


- Ugye marha jó?


- Megfőzöm ezt a kistehént.


- Nyolcat számoltam rájuk.


- Azt tudjátok, hogy Bleriot repülte át először a pingpongasztalt?


- Holland hátvéd vagyok, szóval egy favágó.


- Kapufa, a spanyoloknak is csak a harmadikról ment be.


- A kicsivel csak beetettem, most jön a nagy!


- Minden nőt meg tudok puhítani.


- Visszavarázsolom a gulyáskommunizmusba!


- Mi rekeszizomra gyúrunk!


- Gyerekek, nincs itt egy prímás?


Vörös Szilárd képriportja
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/9  •  IV. 24. – V. 8.
Para-Kovács Imre: senki sem akarja Orbánt elhallgattatni, csak ha lehet inkább beszéljen olyan türk tudatú országokban, ahol szívesen látják őt és retardált barátait Váncsa István: Az Unió úgy döntött, hogy most már aztán tényleg az asztalra csap, és a négypárti többség neki is látott egy újabb határozattervezet megfogalmazásának Smuzewitz Ilona: a létezés a Fidesz által lehetséges, a Fidesz nélkül a farkasok együtt legelnének a bárányokkal, de a Fidesz meghozta a szabadságot és a magántőkealapokat Farkasházy Tivadar hiányolja Magyar Péter 12 pontjából az „örök élet +20 évet” Havas Henrik elfogta Varga Judit „Te mocskos áruló, kedves Péter” kezdetű levelét Kéri László: Forgatókönyv lejáratáshoz Dési János őrült rohangálást látott a Karmelitában, amikor kiderült, mégsem lesz meg az ajándékba odaígért áruházlánc Verebes István újabb Örkényiádái A Heti Kamu megtudta: Orbán annyira megirigyelte az influenszerek Deák téri pénzszórását, hogy saját kezűleg fog krumplit szórni a Karmelita erkélyéről
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.