Joli Pesten

Hócipő szerkesztőség
2010. 10. 06. · Hócipő 2010/20
A Tomb Raider, a Salt, a Mr. & Mrs. Smith, a Wanted, a Changeling és az Eredendő bűn hősnőjéről sokan tudják, hogy Fóton forgat, vásárolgatott egy kispesti játékboltban, gyerekeit pedig beíratta egy máriaremetei iskolába. Ám azt kevesen, hogy itt is akarnak maradni, annyira biztonságosnak tartják Pestet.


- Mi a bajod a devizahitelemmel?


- Tudod kit lakoltatsz ki!


- Ez az alvállalkozó, vagy a fővállalkozó volt?


- Szidtad a Pestvidéki Húsfeldolgozót?


- Keresünk észak-déli fekvésű házat nyugodt helyen!


- Hol a sofőr? Ötven éve várok erre a rohadt taxira!


- Kedden lecseréljük a vizet, jó?


- Már megint valami futóverseny!


- Nyugalom, itt a földhivatali bejegyzése.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/9  •  IV. 24. – V. 8.
Para-Kovács Imre: senki sem akarja Orbánt elhallgattatni, csak ha lehet inkább beszéljen olyan türk tudatú országokban, ahol szívesen látják őt és retardált barátait Váncsa István: Az Unió úgy döntött, hogy most már aztán tényleg az asztalra csap, és a négypárti többség neki is látott egy újabb határozattervezet megfogalmazásának Smuzewitz Ilona: a létezés a Fidesz által lehetséges, a Fidesz nélkül a farkasok együtt legelnének a bárányokkal, de a Fidesz meghozta a szabadságot és a magántőkealapokat Farkasházy Tivadar hiányolja Magyar Péter 12 pontjából az „örök élet +20 évet” Havas Henrik elfogta Varga Judit „Te mocskos áruló, kedves Péter” kezdetű levelét Kéri László: Forgatókönyv lejáratáshoz Dési János őrült rohangálást látott a Karmelitában, amikor kiderült, mégsem lesz meg az ajándékba odaígért áruházlánc Verebes István újabb Örkényiádái A Heti Kamu megtudta: Orbán annyira megirigyelte az influenszerek Deák téri pénzszórását, hogy saját kezűleg fog krumplit szórni a Karmelita erkélyéről
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.