Leiskoláztuk őket (Magyar - Holland 0:4)

Hócipő szerkesztőség
2011. 03. 26.

- Talán megijednek a piros meztől.


- Végtére is ugyanolyan, mint a spanyoloké, nem?


- Te mit akarsz itt? Hát nem olvastad a Nemzeti Sport szakértőit,
hogy 2-1-re nyerünk, de legalábbis döntetlen?


- Jól van gyerekek, mutassuk meg a hollandoknak,
hogy is kell focizni!


- Fogadjunk, nem találod ki, melyik lábammal fogom ellőni!


- Fejjel még elérhetem...


- Ezt a derékszöget csináld utánam!


- Golyót, légy szíves!


- Legalább egy emlékezetes cselt mutassunk be!


- Grrrrr!


- Három már megvan, a ráadásra azért már ügyeljetek!


- Úgyhogy te menj innen jó messzire!


- Legalább a rokkantkísérőket gyűrjük le!

Fotó: Farkasházy AttilaNem szokásunk a bezzegeskedés, de mi már előző számunk címlapján megmondtuk, mi fog következni, hiszen a tegnapi mérkőzés hajrájában két rokkantkísérő is megpróbált csereként pályára lépni.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/11  •  V. 18. – V. 31.
VÁNCSA + PARA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Para-Kovács Imre: nem azok váltottak irányt, akiknek határozott elképzeléseik voltak Európáról meg Putyinról, hanem azok, akik nem gondoltak semmit Váncsa István: Orbán átadta az oktatás- és egészségügyet egy főtörzsőrmesternek, majd átvette az agitprop osztály által paranccsá átfogalmazott direktívát Farkasházy Tivadar szerint nekünk most nem is olyan rossz, mint a Fülöp-szigeteken, ahol Marcos fia nyerte az elnökválasztást, Duterte lánya pedig az alelnökit Smuzewitz Ilona nem érti, hogyha egy focista tud négy évet várni két vébé között, akkor egy szívbeteg miért nem tud várni négy évet két rehabilitáció között? Verebes István bemutatja, milyen egyszerű a világmegváltás, egy zalaegerszegi cukrászdában megkávéztatta Bident, Putyint és Zelenszkijt Dési János felmondta Pesti TV előfizetését, és elutazott, ám a pakkjában megbújt egy iciripiciri Vidnyánszky A Heti Kamu megtudta, a kormány gyorsított eljárásban tengerré minősíti át a Balatont
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.