Felcsút SE

Hócipő szerkesztőség
2011. 05. 04. · Hócipő 2011/09
Miközben Schmitt egyenesben aláírt, bélyeget pecsételt, tíz koncert volt a MÜPA-ban, a kolozsvári operában s 8 vidéki városban, Orbán a Felcsútban az Újságíró-válogatott ellen focizott. Németh kérdezte, miért nincs ott:

- Az a nagyok dolga - válaszolta.- Hoztam új, nemzeti labdákat!


- A fene hallgatja súgógépről azt a süketelést!


- Ennyi elég lesz!


- Miért nincsenek itt a Schmitt lányok?


- Egyet jobbra, egyet balra!


- Futkározol itt nekem?


- Labdát? Tőlem?


- De nehéz pálya!


- A szabályok ugyanazok?


- Én, a kispadra?


- Itt a helye!


- Sors, nyiss nekem tért!


- De ne ekkorát!


- Végre valahol előnyös az alkatom!


- Ez mit akar?


- Próbáljuk meg oxival!


- Vagy fenékkel!


- Sajnos nem dobhatom magamnak!


- A Scmitt Pali könnyen beszél. Már ha le van írva!


- Aztán jót írjál rólam a Népszavában!


- Hogyhogy nem az alkotmány aláírásán vagy?


- Az a nagyok dolga!

Fotó: Vörös Szilárd
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.