És

Hócipő szerkesztőség
2011. 08. 10. · Hócipő 2011/16

- Értem, lenne egy eladó szőlőbányája!


- Olvastalak az ÉS-ben! Te bezzeg már nem jársz meccsre!


- Főnök! Melyiket ne hozzuk le?


- Mindkettőt!


- A Bosnyák mellett lakom, körbe szoktam futni a nagybanit.


- Start!


- De most már csak kisbeni.


- Most ti írjátok a vezércikket!


- Mi voltunk a főszerkesztők, te csak helyettes!


- Most megnyomom minden szerkesztő álmát, a törlést!


- És most mulassunk! Ebédre olvasok valamit
hozzá a szakácskönyvemből.


- Hát nem szép? A kedvenc épületem.


- Hilda, ugye nem így képzelted?


- A Juci szegedi játékáról majd írok valami szépet a Népszabiban.


- A Mancs impresszuma Vig Mónikát nem felejti, a Hócipő Dérit, Brennert, Lehót, Bonczot, az És a nagyszerű rádióst, Tarnói Gizellát.


- Ezt a poént Váncsa Pista Molnár Erzsitől lopta.


- És irodalom.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.