Lehet más a pornográfia

Váncsa István
2012. 04. 18. · Hócipő 2012/08
Dunakeszi sportpályáján egy francia stáb két évvel ezelőtt filmet forgatott. A kész alkotás megtalálható az interneten, címe Anal Football Club, egy női labdarúgócsapat küzdelmes, de örömteli hétköznapjait ábrázolja részint anális, részint pedig orális megközelítésben. Producere Marc Dorcel, aki gyakran forgat egzotikus európai helyszíneken, mármost nyilvánvaló, hogy ez idő szerint Magyarországnál egzotikusabb európai helyszín nem létezik. A művelt és érzékeny nyugat- európai néző tudja, hogy mi, szittyák az ő enervált, dekadens és pusztulásra ítélt világának hátat fordítottunk, gyorsnaszádunk már Belső-Ázsia füves pusztáin halad a Tiensan égbe nyúló ormai felé, szilaj semjénjeink a popkultúra termelőit és fogyasztóit lekaszabolják, majd a disznaik elé vetik. Vagyis Aleska Diamond, Cipriana, Gitta Blond, Kitty Cat, Miss Caresse és Tara Pink művésznők, akik ezt a filmet a mi barbár keleti birodalmunkban forgatták, az első pillanattól az utolsóig halálos veszedelemnek voltak kitéve, s ez a tudat a film megtekintésével együtt járó esztétikai gyönyöröket orgasztikus szintre emeli.

Marc Dorcel filmjeit a Wikipedia szerint magas művészi színvonal és a részletek iránti fogékonyság jellemzi. „A film életközelsége ugyanis a lehető legközvetlenebbül átlátszó és áttekinthető életre törekszik; olyan követelmény ez, amelyet a hétköznapok embere támaszt állandóan környezetével szemben... a filmnek ezt a követelményt a mindennapi élethez közeli (hitelesen reális) valóság mimézisével kell kielégítenie” - írja Lukács György Az esztétikum sajátosságában, mármost az Anal Football Club is a lehető legközvetlenebbül átlátszó és áttekinthető életre törekszik, ami pedig a kielégítést illeti, abban emberi számítás szerint semmiféle restancia föl nem fedezhető.

A filmmel kapcsolatban tehát minden a legnagyobb rendben lévőnek látszik, csak az a különös, hogy bár a forgatás a Dunakeszi Kinizsi Utánpótlás Sport Egyesület pályáján és öltözőjében zajlott, mindmostanáig nem tudott róla se a létesítmény tulajdonosa, tehát az önkormányzat, se pedig a sportklub elnöke. Pedig ha idejön egy francia stáb, az kibéreli a létesítményt, szerződést ír alá, bérleti díjat fizet. France, mére des arts, des armes et des lois. Azaz valaki bérbe adta a pályát, viszont a bérleti díjat zsebre rakta, megfeledkezett róla, hazavitte. Este, amikor a szemüvegét kereste, a kezébe akadt. Nicsak, mennyi pénz, mondta, na, majd holnap beviszem, betesszük a pénztárba, bekönyveljük, leadózzuk.

Aztán mégsem vitte be. Ha ugyanis az egyesület vagy az önkormányzat pénztárában valamilyen összeg landol, annak nyoma marad. Nyoma csak annak nincs, ami direktben valamelyik helybeli potentát családi költségvetését stabilizálta. Persze lehetséges, hogy nem egy potentát adta ki a pályát és nyúlta le a pénzt, hanem a takarítónő vagy az éjjeliőr, ám ennek a valószínűsége némileg alacsonyabb.

„Gyerekeket nevelő intézményben nem erkölcsös ilyen eseményt tartani” - mondja egy LMP-s önkormányzati képviselő, de nem teljesen világos, hogy melyik eseményre gondol. Ismeretes, hogy az idei AVN-díjas Aleska Diamond művésznő, aki egyébként magyar, a filmben - pornószakmai terminológiával élve - anál dípít, azaz double penetrationt is vállal, bármit is jelentsen ez, a képviselő pedig gondolhat arra, hogy ez az esemény a társadalom nemi vonatkozású erkölcsi érzületével, a közszeméremmel ütközik, éppen ezért az ilyesmit olyan helyen kell lebonyolítani, ahol nem folyik gyereknevelés. Például a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban, a Gellért Szállóban vagy a Hősök terén - ezeken a helyeken már tudvalevőleg zajlottak effajta események, nem is volt velük semmi gond. Más kérdés, hogy a Dunakeszi Kinizsi Utánpótlás Sport Egyesület pályáján és öltözőjében a forgatás idején serdületlen korú személyek nem tartózkodtak, azaz nem láthatták az eseményt, ha ugyanis látták volna, annak híre megy.

Másfelől pedig gondolhat a képviselő arra is, hogy gyermekeket nevelő intézményben nem erkölcsös dolog lenyúlni egy olyan pénzösszeget, ami nem a mienk. Igazából máshol se különösebben erkölcsös, viszont megszokott.

Iskoláskorú gyermekeink az Anal Football Clubot és társait a freesexvideo.hu, a www.pornhub. com és más hasonló oldalakon tekintik meg, ettől pallérozódnak filmesztétikailag, de erkölcsileg is. Az effajta filmek emberszeretettel vannak tele. Lopás sehol.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2017/13  •  VI. 21. – VII. 4.
ÚGY DÖNTÖTTEK, HOGY MEGVERTÜK ANDORRÁT! Váncsa István az egymillió forintos állami villanykörtékről Para-Kovács Imre szerint, ha augusztusban legyőzzük Lettországot, simán átmegy kétharmaddal az első éjszaka joga Farkasházy Tivadar szerint a Rajk per igazolja, hogy két hét alatt simán elhülyíthető egy ország Smuzewitz Ilona megtudta, Mészáros Lőrinc felveszi az Arany Petőfi Ady József Attila Madách Jókai Berzsenyi Balassi Márai Babits Wass Albert neveket is, hogy az ő jogdíjukat is megkaphassa Molnár Oszkár fejében jártunk Hogyan kell uniós pénzből szörpházat, vadászházat, dzsúdóházat, teknősbékaházat építeni! Németh Szilárd és a Nemzetstratégiai Kutatóintézet A Heti Kamu megtudta, Kövér László Guantanamón fog nyaralni, a panelek után pedig a stadionokat is visszabonthatják A legolcsóbb nyaralás egy Hócipő, ami nem más, mint két hét szabadság!
Hócipősök könyvei
PARTNEREINK
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.