Hócipő flashmob felhívás!

Farkasházy Benedek
2008. 04. 16.
A Hócipő történetének legnagyobb akciójára készülünk. Megelégeltük, hogy egyre romló anyagi körülmények között sínylődnek a BKV utasai, ezért egy mostanság divatos eszközhöz nyúlunk mi is: flashmobot hirdetünk. (A flashmob, azaz a villámcsődület emberek előre szervezett csoportosulását jelenti; hirtelen jön létre valamely nyilvános helyen, a résztvevők valami szokatlant csinálnak, majd a csoportosulás ugyanolyan hirtelen fel is oszlik. - forrás: wikipedia)

Csatlakozzatok felhívásunkhoz, tiltakozzatok velünk, és e hét pénteken ne utazzatok se metróval, se villamossal!

Tudósítóink gyalogosan fogják járni a várost, hogy folyamatosan jelenthessék, ki, hol nem utazik metróval, villamossal, és arra kérünk benneteket is, küldjetek képeket és beszámolókat az online [kukac] hocipo [pont] hu e-mail címre. Hadd tudósítsunk minél több helyről, mert persze mi se megyünk sehová.

Csatlakozzatok a Hócipő felhívásához, gyertek, tiltakozzunk együtt... azaz bocsánat, ne menjetek sehová semmivel!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/4  •  II. 14. – II. 27.
Para-Kovács Imre: nem létezik jobb megoldás, mint a nővé operáltatott Fodor Gábor vagy Szili Katalin kinevezése államfőnek Váncsa István felidézi, hogyan cseleztek ki egy vendéglői asztal melletti falban talált poloskát Smuzewitz Ilona: Lemondhatatlan szomorúság gyötri Novák tanácsadóit Farkasházy Tivadar: felidézi azt az időt, amikor Novák Katalin még egy perc alatt tizenhatszor mondta ki a család szót Havas Henrik a karmelita helyett ezúttal a Cinege utcában vizitelt Orbánnál Dési János megtudta, Nemzeti Twist Olivér Kegyelmes Program indul a vallomások visszavonásának megkönnyítéséért Lendvai Ildikó: Szövegminták kezdő hazafiaknak Verebes István újabb Örkényiádái Nagy Bandó András: mi magyarok találtunk fel mindent. Is. A Heti Kamu megtudta, az új köztársasági elnökasszony „Hát persze, hogy vállalom, apa!” felkiáltással fogadta el a felkérést Magyar mécsesek égnek az ukrán lövészárkokban!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.