Ultimátumot kaptak a norvégok!

Magyarország hatalmas nemzetközi sikerei!

Smuzewitz Ilona
2014. 10. 01. · Hócipő 2014/20
Újabb magyar siker New Yorkban: Mongóliába és Albániába kapott meghívást a magyar államfő. A diadalt az sem árnyékolja be, hogy – miután kiderült, hogy a miniszterelnök is meglátogatná őket – a meghívókat, technikai hibára hivatkozva, visszavonták.

Az egyiptomi katonai junta és a venezuelai kormány is kikérte magának, hogy a magyar kormányhoz hasonlítsák. Mint közleményükben hangsúlyozzák, ők hosszú ideje gyakorolják népük eltiprását, hülyítését és kifosztását, míg a magyar kormány még csak a folyamat elején tart. Nem várható el, hogy Budapest ilyen rövid idő alatt beérje az élenjáró elnyomó rezsimeket, és menet közben eltanulja a hosszú évek során tökélyre csiszolt technikákat. A rezsimek ugyanakkor jelezték, hogy szívesen átadják tapasztalataikat a budapesti kormánynak, és egyben arra is felhívták a figyelmet, hogy magyarországi oligarchák rendkívül jó helyzetben vannak, hiszen nemcsak a szabadság felszámolásával foglalkozhatnak, de az uniós pénzeket isellophatják, amire sem Egyiptomban, sem pedig Venezuelában még nem volt példa.

A Fidesz a Budapesten állomásozó nagyköveteknek írott levelében sajnálattal állapította meg, hogy ők bármennyire is igyekeznek, az ellenzék továbbra is gazemberek, hülyék, alkalmatlanok, bűnözők és drogosok gyülekezete. Ráadásul külföldi ügynökök, akik idegen érdekek zsoldjában állnak.

A kormány kimutatása szerint folyamatosan javul Magyarország nemzetközi megítélése. Az összesített statisztikák azt jelzik, hogy egyre több cikk foglalkozik a budapesti kormány és Orbán Viktor teljesítményével. Egyes paraméterek alapján ugyan a cikkek többségében még talán negatív szövegkörnyezetben említik a kormányt, de fennáll a lehetőség, hogy a mennyiség idővel átcsap minőségbe.

A Fidesz szerint az amerikai elnök nem tudja, melyik a második és harmadik legnagyobb magyar város, mert néger.

Cáfolta a kormány, hogy Magyarországon korlátoznák a civil szféra működését. A miniszterelnök szóvivője hangsúlyozta: Magyarország büszke ország, amely nem fogadja el a külföldiek aljas diktátumait, de ez nem jelenti azt, hogy bárki szabadságát korlátoznák. Hangsúlyozta, hogy a kormány nyilvántartása szerint Magyarországon 97438 ellenzéki van. Közülük pillanatnyilag mindenki szabadlábon tartózkodik, és belátható időn belül nem is lesznek közmunkások.

Bírálta az EU-t a miniszterelnök. Orbán Viktor szerint elfogadhatatlan, hogy az Unió befogadja a bevándorlókat és az emberi jogokról beszél, de amikor ő több tiszteletet követel a magyaroknak, csak döbbent arckifejezéseket lát maga körül.

A kormányszóvivő tájékoztatása szerint Orbán Viktor elrendelte, hogy az egyik magyar repülőgéphordozó – néhány cirkáló, romboló és tengeralattjáró kíséretében – hajózzon a norvég partokhoz, nyomatékosítva Lázár János ultimátumát, amelyben felszólítja az oslói kormányt, hogy hagyjon fel a nemzetellenes magyar civilek támogatásával és a magyar sajtó lázításával. Amennyiben a norvégok figyelmen kívül hagyják a felszólítást, a magyar emberek kormánya kénytelen lesz újraértékelni a norvég-magyar kapcsolatokat, és nincs rá garancia, hogy a folyamat végén nem zárják be az oslói magyar követséget, és akkor a norvégok megnézhetik magukat, ha első kézből akarnak tájékozódni a magyar gazdasági sikerekről. További válaszlépésként korlátoznák a rénszarvashús és a norvég lazac importját, a magyar kormány tagjai pedig legalább két szezonban nem mutatkoznának norvég mintás pulóverben akkor sem, ha minden divatdiktátor térden állva könyörögne nekik. A szóvivő szerint a magyar emberek tisztelik a norvég embereket, de cserébe elvárják, hogy a norvég emberek is tiszteljék a magyar kormányt.

A magyar kormány múlt heti ülésén áttekintette a világpolitikai helyzetet, és aggodalommal állapította meg, hogy a világ legmagasabb csúcsa még mindig nem Magyarországon van. A magyar kormány tiszteli a nepáli és a kínai emberek érzéseit, és nem akar beleszólni a két ország kapcsolatába, ezért átmenetileg nem kezdeményezi a Mount Everest elmozdítását, de úgy gondolja, hogy legalább a világ második legmagasabb hegycsúcsának Magyarországon kéne lennie, mert az jól kifejezné Magyarország kétharmados kormányának és független jegybankjának együttes teljesítményét. Ezért a magyar kormány azt javasolja, hogy a hegycsúcsot még ebben a ciklusban helyezzék át a debreceni stadion mellé.

A belügy közleménye szerint a megnövekedett érdeklődés ellenére a külföldiek még nem vállalhatnak közmunkát Magyarországon.

A miniszterelnökség sportpolitikai kabinetjének ülésén úgy döntöttek, hogy a magyar csapatok előre megóvják minden mérkőzés eredményét arra az esetre, ha az ellenfél győzne. A cél az, hogy a diplomáciai nyomásgyakorlás eszközeivel elérjék, hogy a magyar fociválogatott kijusson a következő Eb-re. Ebben a folyamatban a kormány számít a keleti nyitás folyamatában megkötött új barátságokra: Azerbajdzsánnak a következő 6 évben biztosítanák a 12 pontot az Eurovíziós Dalfesztiválon, a türkmén elnöknek pedig minden könyvét kiadnák díszkötésben. Ezek az országok cserébe támogatnák a magyar nép jogos igényét, hogy végre nemzetközi tornán is láthassa az Orbán Viktor által összeállított és edzett Új Nemzeti Tizenegyet, amelyik csapat – a magyar nép különleges státusának megfelelően – ezentúl tizenöt fős csapattal játszaná a tétmérkőzéseit.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/7  •  III. 22. – IV. 4.
PARA + VÁNCSA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + HAVAS + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ + JELENSZKY + FENEKOVÁCS... Smuzewitz Ilona: Petfőy él, akkora, hogy hatalmas, avagy mitől kivan a magyar nemzet! Váncsa István: Feddhetetlen erkölcsiségű kormányzatunk és szentéletű nemzeti nagytőkéseink példamutatásának eredményeképp népünk morális színvonala az egekbe szökött Para-Kovács Imre: Mit szólt volna Orbán anyukája, ha fia a játszótérről egy tömeggyilkossal, egy operettnácival és egy paranoiás börtönőrrel állított volna haza? Farkasházy Tivadar: Ha Gulyás azt mondja, hogy a Föld lapos, és öt elefánt tartja a hátán, azt másnap 470 orgánum szajkózza Verebes István: nagy baj, hogy Orbán és munkatársai minden olyanban ügyesek, amiben ügyetlennek kéne lenniük Havas Henrik nem nyerte el a Szájer József Emlékdíjat Dési János: Áramütés a Kossuth téren A Heti Kamu megtudta, Petőfi után betiltják Csokonayt is, mert A reményhez című verse kormánypuccsot vetít előre
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.