Mit üzenhet a Himnusz?

Kit ismernek a kamuprofilok!!?

Smuzewitz Ilona
2024. 01. 31. · Hócipő 2024/03
Szeretik a magyar emberek és nők a magyar kultúrát. Olyannyira szeretik, hogy még külön napja is van a magyar kultúrának. Amit a magyar emberek és nők megünnepelnek. Például a Himnuszt idézve.

Isten, álld meg a magyart!

Az ellenzék pedig azon röhögött, hogy a Magyarságkutató Intézet (2022-ben 2,2 milliárdból magyarságkutatott) a Magyar Kultúra nagybetűs Napján rosszul idézte a Himnusz első sorát.

Honnan vették? Honnan vették, hogy a Magyarságkutató Intézetben olyan önelégült, üresen kongó tökfejek ülnek, akik 2024-ben arra se képesek, hogy felkeressék a magyarhimnusz.hu oldalt, ha egyáltalán eszükbe jut, hogy sebtében összebaszott munkájukat ellenőrizni kellene.

Hülyeség ezt gondolni. A Magyarságkutató Intézetben nyilvánvalóan magasan kvalifikált, a magyarságkutatásban jártas, munkájukra igényes tökfilkók ülnek, akik egy ideje sokat gondolkodtak, vajon mit is akart mondani a költő. A Kazinczy. Vagy a Kölcsey. Vagy az Arany. Mindegy. A fickó, aki a Himnusz szerzője.

A Magyarságkutató Intézet szorgos intézetisei valószínűleg mérlegeltek. És arra jutottak, hogy nem lenne helyes azonnal az Örökkévaló áldását kérni. Hiszen a kormány is azt mondja, mindenki magáért felel. Ha tehát a magyar emberek és nők jobban akarnak élni, az elsősorban rajtuk múlik. Dolgozzanak többet. Dolgozzanak keményebben. Vállaljanak másodállást.

Keressék meg az első milliárdjukat.

És akkor majd a Örökkévaló is melléjük áll. Áldásával is. Addig azonban meg kell állnia, hogy az örökké sopánkodó és panaszkodó magyar emberek és nők segítségére siessen.

Mert az nem segítené a magyar emberek kormányának törekvését. Kitartóan és állhatatosan nevelik a magyar embereket, hogy a maguk erejéből boldoguljanak. A nők meg szüljenek egy kicsit szaporábban.

Amíg tart a magyar emberek és nők nevelése és meggyőzése, addig az Örökkévalónak is meg kell állnia, hogy azonnal rohanjon. Olyan ez, mint amikor a csecsemőt hagyják álomba sírnia magát. A puhány szülők felveszik és vigasztalják a síró csecsemőt. Az is egy megoldás. De ne csodálkozzanak, ha gyermekük nem lesz igazi, frusztrált és neurotikus magyar ember. Vagy nő. Akivel nem találnak közös hangot.

A kormány erőfeszítései azonban beérnek. A magyar emberek magukra támaszkodnak. Visszaküldték például a kérdőíveket. Lekonzultáltak a kormánnyal. A magyar emberek azt üzenték a magyar kormánynak, nem akarják, hogy egy szűk elit döntsön a magyar emberek sorsáról. Brüsszelben. Azt akarják, hogy a szűk elit Hatvanpusztán döntsön a sorsukról.

A nemzetikonzultáló magyar emberek megértették, hogy sorsuk Orbán kezében van.

Elvégre a kormányfő csak tudja, mit kell tenni. Elég okos ember ehhez a kormányfő. Ha nem lenne elég okos, nem választaná meg magát állandóan.

De megválasztja magát. Mert jót akar a magyar embereknek.

Persze vannak magyar emberek, akik nem akarnak jót maguknak. És Karácsonyra szavaznak. Vagy más ellenzékieskedőre. Rajtuk nem tud segíteni a kormányfő. De a rosszul szavazók hibájából a többiek is tanulhatnak.

A magyar emberek nem táncolnak úgy, ahogy Brüsszel fütyül. Buzi Európa.

A magyar emberek úgy táncolnak, ahogy szoktak.

Nem kell valami bonyolult táncra gondolni. Kettő jobbra, kettő jobbra. Kis lépések, a térgyünkkel kicsit rigyasztunk. Aztán kettőt jobbra, majd kettőt jobbra.

Ezeket a lépéseket még az ellenzékiek is könnyen elsajátíthatják. Például a Dobrevről elnevezett párt tagjai. Legalábbis az újpesti DK-s kamuprofilok. Az újpesti DK-s kamuprofilok népszerűsítik az újpesti DK-t. És támadják a Kétfarkú Kutyapárt jelöltjét. Mert hajléktalanbarát padokat telepítene Újpesten.

A hajléktalanbarát pad a magyar emberek nyelvi leleménye és valóságteremtő képzelőerejének szüleménye. A hajléktalanbarát pad olyan, amire lefekhet a hajléktalan. És azt nem szeretik a magyar emberek.

Azt se szeretik, ha csak ül a hajléktalan a padon. De ha nem tud lefeküdni, akkor még valahogy elviselik. Legfeljebb elvitetik a rendőrökkel.

Ám attól nagyon kétségbeesnek a magyar emberek, ha a hajléktalan lefekhet a padra. Ha a hajléktalan lefekhet a padra, azonnal otthon érzi magát. És az az illúziója támad, hogy otthon van.

Pedig nem lehet otthon. Hiszen hajléktalan. Vegye tudomásul.

A DK szavazóinak semmi bajuk a hajléktalanokkal. Még Újpesten se. Csak ne legyenek a közelükben. Még Újpesten se.

Most ebből azt gondolhatnánk, hogy az újpesti DK-sokból lennének a legjobb fideszesek. Ha a fideszesek vezetője Gyurcsány lenne. És nem Orbán. Mert nekik Gyurcsány kell. Ezért határozottan elvetik Orbánt. Meg a hajléktalanokat. És a hajléktalanbarát padokat.

Holott a DK-sok szíve sokkal jobb, mint a fideszeseké. Ezért támogatják, hogy a hajléktalanoknak segítsenek. Például a Belvárosban. Vagy a Duna túlpartján, Óbudán. Csak ne Újpesten. És a padokon se.

Akinek ez nem tetszik, az vigye haza a hajléktalanokat. Vagy vigye a kutyapártosokhoz, na. Akik titkos szövetségre léptek a fideszesekkel. A nemlétező újpesti DK-sok szerint.

De lehet, hogy teljesen félreértjük a helyzetet. És Gyurcsány nem álprofilokat hozatott létre. Hanem a DK a mesterséges intelligenciával kísérletezik Újpesten. És a mesterséges intelligencia hamar rájött, mit gondolnak a DK szavazói. És az ő nyelvükön kezdett kommunikálni. És azt mondja, amit Gyurcsány is, meg Dobrev is, meg a választóik is még képesek megérteni.

Ám a mesterséges intelligencia által irányított profilok csak egymást jelölték be ismerősnek.

Nem akarnak minden DK-s szimpatizánssal és szavazóval közösködni. A mesterséges intelligencia pontosan látja, kikkel van dolga.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/15  •  VII. 17. – VII. 31.
Para-Kovács Imre: Orbán Viktor, a csűrdöngölő-külpolitika feltalálója önerőből lett nemzetközi „hallja-kend”! Váncsa István: a Mars-Uránusz együttállás európai megvilágosodást hoz, Orbán új putyinista frakciójának karanténba zárásáról Smuzewitz Ilona: Elkezdődött a békelövészárokharc! Farkasházy Tivadar: Az ügynök élete, avagy ki csinál bolondot kiből a Moszkva–Orbán–Brüsszel háromszögben Havas Henrik megtudta, Orbán kovászos uborkával harcolna a békéért, mert az már egyszer bevált Dési János: a kopasz pincér esete a nyári költészettel Verebes István újabb Örkényiádái Lendvai Ildikó az a jó új nemzeti sportunkban, az ámokfutásban, hogy mi egyhelyben nézzük, amíg miniszterelnökünk helyettünk is ámokot fut A Heti Kamu megtudta: Orbán a Türk Tanácsban tartja uniós elnöki székfoglalóját
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.