Az elnök emberei

Simonyi Balázs
2009. 01. 28. · Hócipő 2009/02
Barack Obama elnökké választásával hatalmas lehetőségek nyíltak meg aktív és levitézlett szupersztárok előtt. Hollywoodban már beindult a lobbizás, hogy a számos, Obamáról szóló, leendő egész estés filmben, szappanoperában, filmsorozatban és tévéjátékban ki játssza majd az első fekete amerikai prezidentet. A húsosfazék olyannyira vonzó, hogy állítólag a termete miatt alkalmatlan komikus, Martin Lawrence is ringbe száll. A mélynövésű színész állítólag a tini Obamát szeretné életrajzi filmekben eljátszani.


A beiktatási partik után a különalkuk már megkötöttek Denzel és Barack között.

A legesélyesebbnek eddig az Oscar-díjas Denzel Washington tűnt, gyakorlatilag 4 évre előre nyugodt, financiálisan kifizetődő jövővel számolhatna: kinézetre, korra és belsőleg is tökéletesen Obama lehetne. Ám nemrég bejelentkezett a szerepre a szebb napokat látott Eddie Murphy is: neki előnye, hogy a teljes Obama családot el tudná játszani, mert- hogy nagy gyakorlattal rendelkezik az elmaszkírozás területén. A rendkívül felkapott Will Smith máshonnan közelít: a teljes azonosulásban hisz, így Sztanyiszlavszkij-módszerrel edzi magát a castingokra. már megtanult pár kenyai nyelvjárást, több hónapig ügyvédbojtárkodott Chicagóban, ahol az új elnök is végezte munkáját annak idején, leányait átnevezte Obama gyermekei nevére.

Sötét ló a mezőnyben a kivénhedt bokszoló, a botrányhős Mike Tyson: ő arra számít, hogy Amerika előbb-utóbb ismét háborúba keveredik, és akkor a kigyúrt, bosszúálló, marcona elnök figurájává avanzsálhatna.A legbizarrabb hír, hogy egy houstoni spiritiszta szeánsz résztvevői véletlenül megidézték a Vaklárma és a Dutyi-dili nemrég elhunyt főhősét: Richard Pryor kopogással és asztaltáncoltatással közölte, hogy apafigurákat, flashbackeket és álomjeleneteket vállalna a készülő kasszasikerekben.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/13  •  VI. 19. – VII. 2.
Para-Kovács Imre: a liberális demokrácia legnagyobb ellensége a liberális demokrácia Váncsa István: Európa helyett Putyin ánuszát választottuk, de folyton kacsingatunk a lyukon kifelé Smuzewitz Ilona: Kitört a világbéke, a magyar emberek mentették meg a világot! Farkasházy Tivadar a főpolgármesterség és az Amatőr Biciklisták Szövetségének összekeveréséről Havas Henrik a karmelita erkélyén szalonnázott Orbánnal, a többieknek meghagyták a zöldhagymát Dési János: Hogyan hat az atomháborúra, hogy polgármester maradt, akinek a felesége átesett a vak komondoron? Verebes István újabb örkényiádái Selmeczi Tibor: Minden háború utáni békének az a célja, hogy megalapozza a következő háborút A Heti Kamu megtudta: Szentkirályi Alexandra nyerte az újraszámlálást, az LMP színeiben induló fideszes közlekedéspolitikai szakember pedig a felcsúti kisvasúton lesz masiniszta
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.