Országos parkolói dinnyehiány fenyeget!

Ma volt a holnap tegnapja

Smuzewitz Ilona
2009. 06. 18.
Jár a terep, jár...
Több mint 27 millió forintért luxusterepjárót bérel felsővezetői számára az állami tulajdonú Magyar Fejlesztési Bank. A terepjáróra pedig azért van szükségük, mert időnként nehezen megközelíthető beruházási helyszíneket kell felkeresniük. És az is előfordult már, hogy szántaniuk kellett.

MKKP
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt azokat várják tüntetésükre, akik nem akarnak semmi különöset. Eddig azt hittem, azoknak találták ki az EP-választásokat.

Menü
Fülöp edinburghi herceg 88. születésnapján a II. Erzsébet konyhakertjében termett, válogatott epret adták fel az ünnepi asztalra. A királynő a válság miatt annyira takarékos, hogy az ebédet kifizettette a vendégekkel.

Nép
A politikai stratégiával foglalkozó ülésekre nem kívánja meghívni Bokros Lajost az EP magyar néppárti delegációja - közölte Szájer József, a delegáció vezetője. Miért gondolják, hogy ez pont Bokrosnak lesz rossz?

Vau 2
Klónozták azt a kutyát, amelyik segített a szeptember 11-i New York-i terrortámadás utáni mentésben. Ebül szerkesztett jószág.

Sertéspestis Somogyban
Hülyeségjárvány Budapesten.

Fej
A fővárosi szocialisták azt szeretnék, hogy a párt elnöksége kérjen bizalmi szavazást maga ellen a július 4-i kongresszuson. És ez pont nekik jut eszükbe.

Annyian vannak...
A " tömeges elbocsátások" elkerülése érdekében és a forgalom várható fellendülése miatt az orosz vasút az indokolt 180 ezer helyett csak 54 ezer munkahelyet szüntet meg. Mire a vlagyivosztoki váltókezelő helyetteséig eljut a kirúgásának híre, már nyugdíjas lesz.

Óh Wunderbaum
Öt gyógyszerészszövetség üdvözölte az Európai Bíróság döntéseit, mellyel a testület megerősítette: minden uniós tagállam joga, hogy a gyógyszertárak tulajdonlását és működtetését a gyógyszerészeknek tartsák fenn. A gyógyszerészek a profitrátát külön dalban köszöntötték.

Áfás
Brian Binley brit konzervatív képviselő három éven keresztül összesen 57 ezer fontot (19 millió forint) vett fel lakásbérletre vonatkozó költségtérítés címén, ráadásul a saját cégétől bérelte lakását. Csak így lehetett biztos abban, hogy nem fiktív számlát sóznak rá.

Mindennapi
Távozik a Fidelitas elnöki posztjáról Szijjártó Péter, és ezentúl kizárólag párton belüli teendőire koncentrál. És ennek a pártban örülnek?

Atomhatalom
1966 után Észak-Korea ismét kijutott a foci vb-re. Az igazi szenzáció az lesz, ha a válogatott haza is utazik.

Para fa
A vörösbor még egészségesebb, mint hittük. Az alkoholisták makkegészségesen halnak meg.

Köjál
Büfé működik a Fővárosi Önkormányzat helyiségeiben a közgyűlési ülésnapokon, négy hónapja önkiszolgáló rendszerben meleg ételt is felszolgálnak - működési, és szakhatósági engedélyek nélkül. A végén úgyis kiderül, hogy vagy csak alkalmi rendezvényekről van szó. Egyébként is értünk zabálnak.

Országos parkolói dinnyehiány fenyeget
Idén kevesebb dinnyét termesztenek. Jó lesz korán odaérni a hipermarketek parkolójába.

Bulvárfoci
A fenekével ügyetlenkedett, a bal lábával két gólt lőtt. Fordítva még érdekelne is.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.