Teréz anyátok

Ma volt a holnap tegnapja

Farkasházy Benedek
2009. 07. 29.
Egy felmérés szerint a lakók 83%-a ellenzi Terézváros rendeletét, hogy este tízkor zárjanak a vendéglők. Utóbbiak képviselője azt javasolta, hogy Erzsébetváros mintájára inkább a polgármestert zárják be.

Massa
Meglátogatta a Ferrari elnöke Felipe Massát a Honvéd kórházban. Távozásakor Luca di Montezemolo egy mindössze kétszavas nyilatkozatot tett: Felipe Vissza!

A kutya és a farok
Az SZDSZ vezetése közleményt adott ki, ami szerint „Draskovics Tibor néhány napja olyan súlyos hibát követett el, amely után rendészeti miniszter egyetlen demokratikus országban sem maradhat székében". Az SZDSZ frakciója erre csak annyit reagált, hogy nehogy már a kutya csóválja a farkat.

Elfújta a szél
Egy kültéri vendéglátóhely pultosai az APEH ellenőrzésekor azzal védekeztek, hogy rosszul látta az ellenőr, ők csupán a sátrat tartották, mert nagy volt a szél, és nem szolgáltak ki. Az ellenőrök erre azt válaszolták, hogy a pultosok rosszul látnak, ők csak a helyi pénzbehajtó maffia emberei, és ha nem szolgálják ki őket, nemcsak szelet, de földrengést is csinálnak.

Srbija
Öt éve nem tudjuk legyőzni a szerbeket. Lehet, hogy mégiscsak kéne az a fránya radar a Tubesre?

Veronica Ciccone
Madonna fellépése ellen a Kincsem Parkban a lótartók tiltakoznak, a Puskásban meg az MLSZ nem szeretné, hogy letapossák a füvet a válogatott meccse előtt. A szervezők meg nem erősített hírek szerint most a budaörsi Tesco parkolójára pályáznak.

00
Hét űrhajós hagyta el az Endeavour űrsiklóval a Nemzetközi Űrállomást. Az ottmaradó hat asztronauta arra kérte az űr-nagyhatalmakat, hogy gyorsan küldjenek fel egy üres űrhajót értük is, ne hagyják már a szarban őket.

Sejtelem
Egy amerikai, egy ukrán és két magyar orvos éppen műtéthez készülődött Kaposváron, amikor tetten érték őket. A rendőrség emberi test tiltott, üzletszerűen elkövetett felhasználásával - azaz őssejt beültetéssel - gyanúsítja őket. Az őssejtek kihallgatásuk során elmondták, nekik mindegy kiben, csak osztódhassanak már, mert nagyon feszít a hasuk.

A reakciós
Létszámstopot rendelt el az államigazgatásban a miniszterelnök, mert idén már ötvenezerrel bővült az állami alkalmazottak száma. Nem elég, hogy nem húznak el, még szaporodnak is - reagált Szijjártó Péter.

A helyi Terminátor
Arnold Schwarzenegger, a csőd szélén álló Kalifornia kormányzója a produkciók elvándorlásának megakadályozása végett Hollywoodot támogató pénzügyi csomagot jelentett be. Fliegauf Benedek közölte, nem ijed meg, és vállalja a kihívást.

Zselé a hajuba
Sampon borult az úttestre az M5-ös autópályán a főváros közelében. Az autópálya-karbantartók gyorsan megjelentek néhány vödör vízzel és kefével, majd az összes lassító autós szélvédőjét összekenték. Amikor azok anyázva távoztak, még jól meg is köpdösték őket. Persze, csak, hogy még tisztábbak legyenek.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.