Last Minute Rómába (Szlovákia - Olaszország 3:2)

Farkasházy Benedek
2010. 06. 24.
Utazás: kispados repülővel.

Elhelyezés: kétágyas szobákban, egyelőre négycsillagos szállodában, négy év múlva esetleg meg lehet toldani egy ötödikkel is.

Ellátás: a sajtó és a szurkolók részvételével.

Programok:

- A Vatikán meglátogatása, majd beülés a gyóntatópadba, ott száz Miatyánk, száz Üdvözlégy, és százszor elmondani, hogy bedobásnál nincsen les.

- Igazi futballisták (különösen Del Piero és Totti) megtekintése az otthon hagyott öregek házában.

- Utazás Milánóba, az Inter múzeumába, az idén elnyert BL-serleg megtekintése. Figyelem! Az idegenvezetőtől nehogy megkérdezzék, hogy a BL-döntőn miért csak egy olasz játékos játszott az olasz csapatban, és az is miért csak a 92. perben állt be a hármas sípszót közelebbről meghallgatni, mert harap.

- A világbajnokság további meccseinek megtekintése a francia válogatott társaságában. A döntő előtt fejelőverseny.

- Közös, háromfogásos utolsó vacsora. Előétel: brindza tál (felszolgálja: Vittek), főétel: sztrapacska (felszolgálja: Vittek), desszert: zmrzlina (felszolgálja: Kopunek).

Fakultatív programok:

- Új-Zéland legnagyobb, 3200 fő befogadóképességű futballarénájának megtekintése Wellingtonban. Utazás egyénileg, vagy kollektív ásással, a föld középpontján át.

- Oroszlánok elé vétetés a pozsonyi Slovan stadionban, előtte szlovák nyelvlecke.

Stornó biztosítás: most már minek?
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/11  •  V. 18. – V. 31.
VÁNCSA + PARA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Para-Kovács Imre: nem azok váltottak irányt, akiknek határozott elképzeléseik voltak Európáról meg Putyinról, hanem azok, akik nem gondoltak semmit Váncsa István: Orbán átadta az oktatás- és egészségügyet egy főtörzsőrmesternek, majd átvette az agitprop osztály által paranccsá átfogalmazott direktívát Farkasházy Tivadar szerint nekünk most nem is olyan rossz, mint a Fülöp-szigeteken, ahol Marcos fia nyerte az elnökválasztást, Duterte lánya pedig az alelnökit Smuzewitz Ilona nem érti, hogyha egy focista tud négy évet várni két vébé között, akkor egy szívbeteg miért nem tud várni négy évet két rehabilitáció között? Verebes István bemutatja, milyen egyszerű a világmegváltás, egy zalaegerszegi cukrászdában megkávéztatta Bident, Putyint és Zelenszkijt Dési János felmondta Pesti TV előfizetését, és elutazott, ám a pakkjában megbújt egy iciripiciri Vidnyánszky A Heti Kamu megtudta, a kormány gyorsított eljárásban tengerré minősíti át a Balatont
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.