Itt az új Matolcsy Terv!

Farkasházy Benedek
2011. 11. 20. · Hócipő 2011/23
A miniszterelnök arra utasította a nemzetgazdasági minisztert, hogy találjon már ki valamit, hogy mindenki pályázzon és nyerjen. Matolcsy kapásból egy ezermilliárdos büdzsével induló, új, állami, gazdaságélénkítő pályázati keret felállítását javasolta. Amikor Orbán visszakérdezett, honnan teremtené elő az ehhez szükséges forrásokat, a miniszter azzal vágta ki magát, hogy ezt az új, 100 fővel induló, Állami Pályázati Keret-felkutató Hivatalra bízná. Az elképzelést végül elnapolták, amíg a parlament határozni tud az őssejteknek járó szavazati jogról, de a kormány döntése értelmében a már elkészült plakátokat addig is kihelyezik az adózási morál javításának céljából.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/11  •  V. 17. – V. 30.
Gálvölgyi 75 – avagy a 104 és a 41 perc és egy közelgő születésnap! Farkasházy Tivadar: Nevezzék ki Gálvölgyit helyettes államtitkárnak! Para-Kovács Imre: Halló, operatív törzs? Küldjenek egy mentőmellényt, mert légzésem van! Váncsa István: sok éve már, hogy az állam elvette a kórházakat az önkormányzatoktól, csak rájött, hogy nincs itt semmi lopnivaló, így hagyja őket szétrohadni Smuzewitz Ilona: Ilyen tavasz után lehet még magyar nyár? És majd sokat izzadunk a nagy magyarban? – avagy az átköltés korlátairól és kudarcairól Verebes István: Egy magát különleges gondolkodónak valló valakinek a monológja Havas Henrik: alapítson elvált nők klubját Varga Judit Kósa felségével, és legyen a fővédnökük Szájer József! Dési János: a száraz kenyér szaros pelenkák közüli kihalászásának technikájáról A Heti Kamu megtudta, jövőre az összes tankönyvből kiírják a Homo sapienst, amit ezentúl Magyar sapiensnek neveznek Mindent vágott! – közel ezer képünk van Vágó Istvánról, helyünk viszont csak négy oldalnyi remek pillanatára volt
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.