Itt az új Matolcsy Terv!

Farkasházy Benedek
2011. 11. 20. · Hócipő 2011/23
A miniszterelnök arra utasította a nemzetgazdasági minisztert, hogy találjon már ki valamit, hogy mindenki pályázzon és nyerjen. Matolcsy kapásból egy ezermilliárdos büdzsével induló, új, állami, gazdaságélénkítő pályázati keret felállítását javasolta. Amikor Orbán visszakérdezett, honnan teremtené elő az ehhez szükséges forrásokat, a miniszter azzal vágta ki magát, hogy ezt az új, 100 fővel induló, Állami Pályázati Keret-felkutató Hivatalra bízná. Az elképzelést végül elnapolták, amíg a parlament határozni tud az őssejteknek járó szavazati jogról, de a kormány döntése értelmében a már elkészült plakátokat addig is kihelyezik az adózási morál javításának céljából.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/11  •  V. 18. – V. 31.
VÁNCSA + PARA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Para-Kovács Imre: nem azok váltottak irányt, akiknek határozott elképzeléseik voltak Európáról meg Putyinról, hanem azok, akik nem gondoltak semmit Váncsa István: Orbán átadta az oktatás- és egészségügyet egy főtörzsőrmesternek, majd átvette az agitprop osztály által paranccsá átfogalmazott direktívát Farkasházy Tivadar szerint nekünk most nem is olyan rossz, mint a Fülöp-szigeteken, ahol Marcos fia nyerte az elnökválasztást, Duterte lánya pedig az alelnökit Smuzewitz Ilona nem érti, hogyha egy focista tud négy évet várni két vébé között, akkor egy szívbeteg miért nem tud várni négy évet két rehabilitáció között? Verebes István bemutatja, milyen egyszerű a világmegváltás, egy zalaegerszegi cukrászdában megkávéztatta Bident, Putyint és Zelenszkijt Dési János felmondta Pesti TV előfizetését, és elutazott, ám a pakkjában megbújt egy iciripiciri Vidnyánszky A Heti Kamu megtudta, a kormány gyorsított eljárásban tengerré minősíti át a Balatont
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.