Az SGH Aviation-ügyirat

Titkos másolathoz jegyzet

Bakács Tibor Settenkedő
2014. 07. 23. · Hócipő 2014/15
Helyszín: Hévíz és nem messze tőle a Balaton Airport biznisz, harmincas milf forró nadrágban, rúzsos szájjal. Milliárdos biznisz, a hülye is látja a dekoltázson át, de nem minden a pénz! Oké, ez hülyén hangzik Magyarországon, de most elhiszem Széles Gábornak, hogy ebben az esetben nem a pénz miatt mondja azt, amit. (Találós kérdés: azért hiszem el neki, mert van belőle neki sok? Vagy az előbb hazudtam, nem hiszem el neki, pont azért, mert sok van neki, és Marx óta tudjuk, hogy ilyenkor még több kell belőle?) A lényeg, hogy valami oknál fogva nem kapta meg Széles bácsi azt a repülőteret a Balcsinál, amit pedig nemzetgazdasági érdekeknél fogva, neki kellett volna kapnia. Pedig azt ígérték az esküvőn. Helyette valami Linusz, vagy micsoda, az tuti, hogy a Mátrixból egy terrorista.

Időpont: Amikor a CIA és a CBA egyszerre vette fel titkos projektjei közé az SGH Aviation ügyet, Széles a Magyar Hírlapban leplezte le az indiai lobbit. Azoknak meg minek repülőtér Magyarországon? Mit akar innen levegő útján kivinni?

Kiértékelés: Ebben van valami. Például, ha indiaiak kezében a magyar tenger reptere, akkor átadhatják a tőlük elszármazott cigányoknak mindazt, amit ellopnak a magyaroktól, akik azonnal külföldön értékesítik, vagyis még a bűncselekményből származó nemzetgazdasági haszon is idegenek kezébe jut. Még jó, hogy Szélesnek van egy gravitációs kapcsológombja, vagyis ha a kormány nem tartja be korábbi, pálinkával megpecsételt ígéreteit, akkor Széles nyom egyet a gombon, és senki nem repked a Balaton felett. Tudható ugyanis, hogy lehetetlen a térben való egyenes irányú haladás, ha nincs gravitáció. Vagyis jobb a békesség, és adja isten, hogy soha ne nyomja meg azt a gombot Széles jogos dühében.

Összegzés: A CIA jelentése szerint, amit a Putyinnál teázó Snowder szivárogtatott ki, Linusz nem más, mint az a személy, aki pár méterre ült Merkeltől és Putyintól, és nem közszereplő. Fedőneve Orbán Gáspár, a sztorija szerint visszavonult NB I-es focista. Általában apa és fiú kapcsolatokban bukkan fel, többnyire a fiatalabbként. A jelentés végén olvasható a CIA-nyomozás végeredménye, vagyis annak a személynek a neve, aki ellopta Orbán Ráhel esküvőjén a mobiltelefont, de miután ez nincs kapcsolatban Linusszal, dakota nyelven kódolták.

Javaslat: Helyes lenne Széles Gábor további CIA megfigyelése, amihez szükségeltetik egy Magyar Hírlap-előfizetés. Az előfizető neve lehetőleg ne hasonlítson se Mordechaira, se Kanalas Kolompérra, mert hihetetlenül jó orra és szeme van Szélesnek, különösen a keleti kultúrák vonatkozásában. Fontos lenne megbízni a Kelet-Európára szakosodott kollégákat, hogy felderítsék, milyen repülő dinasztiákkal van kapcsolata Szélesnek, és miért gyűlöli annyira azokat a gazdagokat, aki nem ő? Esetleg kriptoügynök Észak-Korából? Világuralmi terveit nyíltan hangoztatja, ám ebben az esetben Amerika nem követheti el azt a hibát, amit a két Bush a Bin Láden családdal kapcsolatban. Széles megfigyelése azért is nehéz titkosszolgálati módszerekkel, mert amit gondol, azt ki is mondja, és ennek dekódolása még nehezen megy a Harwardon végzett ifjaknak. Erre a munkára érdemes felvenni magyarországi diplomásokat London kocsmáiból, az ő hely és terepismeretük segíteni fogja a minnesotai és kansasi kollégákat a profilozásban.

Titkosítás: Linusz személyazonosságából a következő hetekben tabu képződik – ezt a háttérben maradt leghíresebb névtelen közszereplő garantálja. Igazi profi volt, és most is az. Labda nélkül senki nem ismeri fel. Pedig hasonlít az apjára.

A Linux közössége pert fontolgat a névhasználat miatt. Várható az SGH Aviation ügy eszkalálódása a világban. Lehet, hogy nem fontos, de az egyik műhold észlelte egy szarszőnyeg kialakulását azon a helyen, ahol meghiúsult Széles repülőtéri biznisze. Emiatt javaslom a Balaton fedőnév alatt való titkosítását mindannak, ami Magyarországon történik.

00-WC különleges ügynök, brékó, én most lelépek a jugoszláv határ felé, négykézláb kúszva, mert nekem nincs gravitációs zsebtelepem, de nem a vámosok miatt aggódok, hanem az otthon maradottak miatt. Csak nehogy valami baj legyen velük. Mindegy kikkel, mert hát mégiscsak magyarok vagyunk széles e hazában.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/20  •  IX. 20. – X. 3.
KÖTCSEI PÖFFETEGEK ÉS KENDERESI KÍSÉRTETEK Para-Kovács Imre: az inflációt a bekokainozott meleg ukrán nácik és a haszonleső kereskedők okozták, a pedagógushiányt Brüsszel, a jövőt pedig a Grincs lopta el Váncsa István: polírozza-e a jó hazafi és erkölcsös honleány egy csődör-szobor heréit? Smuzewitz Ilona: Szia Lőrinc! Nagyon szeretlek! Farkasházy Tivadar szerint Vonának, Jakabnak, Mesterházynak, MZP-nek és Ujhelyinek ki kéne próbálniuk a Kneszetet, Izraelben ugyanis nincs bejutási küszöb Dési János szörnyülködik: a nemváltó óvodások után megjelentek a nemváltó laktanyák is Havas Henrik programot hirdet, miután átveszi a propagandaminisztériumot Rogántól Verebes István születésnapján beszélgetett a 100 éves Navracsics Tiborral Selmeczi Tibor alig várja, hogy Paszkijevics-rendeket osszanak a Haynau laktanyában Nagy Bandó András elképzelte Kocsis Máté megvilágosodását A Heti Kamu megtudta: ha a baloldal kormányozna, nem jutna pénz propaganda-plakátra sem!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.