Fuss, Gúnygejzír, fuss!

Simonyi Balázs
2009. 06. 03. · Hócipő 2009/11
Azt mondják meglett sportolók, hogy a 2. és a 4. hely a legrosszabb, épphogy nincs meg az első hely, és lecsúszol a dobogóról is. De kicsiny stábunk nem búslakodik ezen, hiszen a részvétel is fontos és a helyezés sem utolsó, jobb helyeken súlyos milliókkal dotálnának egy 4. helyet, sőt a Forma-1-ben még pont is jár utána.

A május 17-ei, vasárnap megrendezett K&H félmaratoni váltófutásban (3x7 km) a médiacsapatok között a 4. helyet szerezték meg 1:31:37-es idővel a Gúnygejzír futóbolondjai, Kovács András Péter és Simonyi Balázs, kiegészülve egy harmadik vendégtaggal, a sokszoros világ- és Európa-bajnok Hegedűs Róbert kajakozóval, merthogy a szerkesztőség többi tagja vagy a tatai edzőtáborban gyúrt, vagy a tésztakúrától legyengült, vagy doppingeltiltását töltötte.


- Kovács, Hegedűs, Simonyi - akik nyáron leteszik a Hócipőt
és felveszik a nyúlcipőt.

Az még érthető, hogy az első helyet a médiacsapatok közt a Szuperinfo gyűjtötte be (tartani kell a lépést az információáradattal), az is belátható, hogy a 2. az Észak-Magyarország lett (változatos klíma, erőnlétfokozó hegységek, a sok leépítés miatt egymásnak adják a stafétabotot), de hogy az Echo tévések miként előztek meg minket, csak hosszas töprengés után sikerült KAP kollégának kiderítenie. Szerinte ugyanis megedződtek az elmúlt idők LIVE-közvetítései közben a rendőrök és a tüntetők közti folyamatos futóversenyben.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/4  •  II. 14. – II. 27.
Para-Kovács Imre: nem létezik jobb megoldás, mint a nővé operáltatott Fodor Gábor vagy Szili Katalin kinevezése államfőnek Váncsa István felidézi, hogyan cseleztek ki egy vendéglői asztal melletti falban talált poloskát Smuzewitz Ilona: Lemondhatatlan szomorúság gyötri Novák tanácsadóit Farkasházy Tivadar: felidézi azt az időt, amikor Novák Katalin még egy perc alatt tizenhatszor mondta ki a család szót Havas Henrik a karmelita helyett ezúttal a Cinege utcában vizitelt Orbánnál Dési János megtudta, Nemzeti Twist Olivér Kegyelmes Program indul a vallomások visszavonásának megkönnyítéséért Lendvai Ildikó: Szövegminták kezdő hazafiaknak Verebes István újabb Örkényiádái Nagy Bandó András: mi magyarok találtunk fel mindent. Is. A Heti Kamu megtudta, az új köztársasági elnökasszony „Hát persze, hogy vállalom, apa!” felkiáltással fogadta el a felkérést Magyar mécsesek égnek az ukrán lövészárkokban!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.