Fuss, Gúnygejzír, fuss!

Simonyi Balázs
2009. 06. 03. · Hócipő 2009/11
Azt mondják meglett sportolók, hogy a 2. és a 4. hely a legrosszabb, épphogy nincs meg az első hely, és lecsúszol a dobogóról is. De kicsiny stábunk nem búslakodik ezen, hiszen a részvétel is fontos és a helyezés sem utolsó, jobb helyeken súlyos milliókkal dotálnának egy 4. helyet, sőt a Forma-1-ben még pont is jár utána.

A május 17-ei, vasárnap megrendezett K&H félmaratoni váltófutásban (3x7 km) a médiacsapatok között a 4. helyet szerezték meg 1:31:37-es idővel a Gúnygejzír futóbolondjai, Kovács András Péter és Simonyi Balázs, kiegészülve egy harmadik vendégtaggal, a sokszoros világ- és Európa-bajnok Hegedűs Róbert kajakozóval, merthogy a szerkesztőség többi tagja vagy a tatai edzőtáborban gyúrt, vagy a tésztakúrától legyengült, vagy doppingeltiltását töltötte.


- Kovács, Hegedűs, Simonyi - akik nyáron leteszik a Hócipőt
és felveszik a nyúlcipőt.

Az még érthető, hogy az első helyet a médiacsapatok közt a Szuperinfo gyűjtötte be (tartani kell a lépést az információáradattal), az is belátható, hogy a 2. az Észak-Magyarország lett (változatos klíma, erőnlétfokozó hegységek, a sok leépítés miatt egymásnak adják a stafétabotot), de hogy az Echo tévések miként előztek meg minket, csak hosszas töprengés után sikerült KAP kollégának kiderítenie. Szerinte ugyanis megedződtek az elmúlt idők LIVE-közvetítései közben a rendőrök és a tüntetők közti folyamatos futóversenyben.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.