Fuss, Gúnygejzír, fuss!

Simonyi Balázs
2009. 06. 03. · Hócipő 2009/11
Azt mondják meglett sportolók, hogy a 2. és a 4. hely a legrosszabb, épphogy nincs meg az első hely, és lecsúszol a dobogóról is. De kicsiny stábunk nem búslakodik ezen, hiszen a részvétel is fontos és a helyezés sem utolsó, jobb helyeken súlyos milliókkal dotálnának egy 4. helyet, sőt a Forma-1-ben még pont is jár utána.

A május 17-ei, vasárnap megrendezett K&H félmaratoni váltófutásban (3x7 km) a médiacsapatok között a 4. helyet szerezték meg 1:31:37-es idővel a Gúnygejzír futóbolondjai, Kovács András Péter és Simonyi Balázs, kiegészülve egy harmadik vendégtaggal, a sokszoros világ- és Európa-bajnok Hegedűs Róbert kajakozóval, merthogy a szerkesztőség többi tagja vagy a tatai edzőtáborban gyúrt, vagy a tésztakúrától legyengült, vagy doppingeltiltását töltötte.


- Kovács, Hegedűs, Simonyi - akik nyáron leteszik a Hócipőt
és felveszik a nyúlcipőt.

Az még érthető, hogy az első helyet a médiacsapatok közt a Szuperinfo gyűjtötte be (tartani kell a lépést az információáradattal), az is belátható, hogy a 2. az Észak-Magyarország lett (változatos klíma, erőnlétfokozó hegységek, a sok leépítés miatt egymásnak adják a stafétabotot), de hogy az Echo tévések miként előztek meg minket, csak hosszas töprengés után sikerült KAP kollégának kiderítenie. Szerinte ugyanis megedződtek az elmúlt idők LIVE-közvetítései közben a rendőrök és a tüntetők közti folyamatos futóversenyben.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/13  •  VI. 19. – VII. 2.
Para-Kovács Imre: a liberális demokrácia legnagyobb ellensége a liberális demokrácia Váncsa István: Európa helyett Putyin ánuszát választottuk, de folyton kacsingatunk a lyukon kifelé Smuzewitz Ilona: Kitört a világbéke, a magyar emberek mentették meg a világot! Farkasházy Tivadar a főpolgármesterség és az Amatőr Biciklisták Szövetségének összekeveréséről Havas Henrik a karmelita erkélyén szalonnázott Orbánnal, a többieknek meghagyták a zöldhagymát Dési János: Hogyan hat az atomháborúra, hogy polgármester maradt, akinek a felesége átesett a vak komondoron? Verebes István újabb örkényiádái Selmeczi Tibor: Minden háború utáni békének az a célja, hogy megalapozza a következő háborút A Heti Kamu megtudta: Szentkirályi Alexandra nyerte az újraszámlálást, az LMP színeiben induló fideszes közlekedéspolitikai szakember pedig a felcsúti kisvasúton lesz masiniszta
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.