Egy kínai úszónő naplója

Litkai Gergely
2008. 07. 15. · Hócipő 2008/14
Hétfő
Reggel bevettem két sárgát, egy kéket és egy zöldet. A napot lakásosztályon kezdtem, mert a felkészülés kezdete óta annyit nőtt a vállam, hogy nem férek be a konyhába. Tegnap is kifutott a tej, mert nem tudtam megfordulni. Ezután a kozmetikusnál voltam, nagyon utálom, hogy naponta kell gyantáztatni a lábam. Tíztől négyig edzés. Ma két világrekordot úsztam, és az edzés végén a cápát is megöltem.

Kedd
Három sárga, egy piros és egy Mao Ce Tung vitaminkoktél. A kozmetikus kifogyott a gyantából az olajárrobbanás miatt. Most damilos fűkaszával dolgozik. Ma egy bukófordulónál belefúródtam a medence falába, mert túlzottan felgyorsultam. A bicepszem akkorát nőtt, hogy olvashatatlanná vált a tetoválásom.

Szerda
Öt zöld, tíz kék és hat piros. A kozmetikus disznópörzsölővel próbálkozott. Kórházba kerültem, mert kigyulladt a bikinivonalam. Az elsősegély után új gyakorlatot próbáltunk ki a medencében, az edzőm kötelet adott a számba és vízisíelt. A rajtkőről már a medence feléig tudok ugrani, lehet, hogy atlétikában is neveznek.

Csütörtök
Hat kék, kilenc barna, és tizenöt piros. Megborotválkoztam és vettem két boxeralsót. Büszke vagyok. Én vagyok az első ember, aki a medencében elérte a hangsebességet. Sajnos ezután majd hiába drukkolnak... A hangrobbanás miatt kitörtek a medence ablakai, de az edzőm is boldog. Az 50 méteres világrekord ideje alatt úszom mindent 100-tól 3000 méterig. Már csak tudnom kéne megfordulni, ma is a Tienanmen térről hoztak vissza.

Péntek
Tíz kék, kilenc barna, és harminc piros. Ma úgy döntöttem, hogy megtartom a szakállam, az újságírók így legalább nem zaklatnak. Az öltözőben pánik tört ki viszont, amikor állva pisiltem. Hátúszásnál már csak a csuklóm és a sarkam éri a vizet.

Szombat
Ma volt a doppingvizsgálat. A vizeletvizsgálat negatív lett, attól eltekintve, hogy megtalálták benne az edzőmet.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/25  •  XI. 29. – XII. 12.
Para-Kovács Imre: Tegnap még azt sem tudtuk, hogy van nekünk szuverenitásunk, ma pedig már a háttérhatalom megfosztana minket tőle! Ez nem mehet így tovább! Nemzeti konzultálnunk kell, békemenetelni! Váncsa István szerint épp ideje, hogy a bárgyú publikum kazár szokás szerint pajzsára emelje született vezérét, és megrohamozzon bármit, francba a részletekkel! Smuzewitz Ilona: A magyar emberek kormánya erős, szabad és szuverén. Ezért mindentől megvédi magát. Ha kell, a magyar emberektől is. Farkasházy Tivadar: hamarabb sírná el magát a mesterséges intelligencia, mint Gulyás Gergely bármin Havas Henrik nindzsa-konzultációja Verebes István Örkényiádái Dési János elintézte, hogy minden színházi büfében legyen szotyi és kisüsti A Heti Kamu megtudta: Közgazdaságtani pót-Nobel-díjat kaptak a KSH munkatársai az októberi 9,9%-os infláció kiszámításáért.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.